Cindy Vermeulen
Super goede service, veel kennis van zaken en goede bereikbaarheid. Heel vriendelijk.
Jeroen
Uitstekende service en vriendelijk personeel.
We hadden online een bureaustoel besteld.
na ruim 6 maanden bestelde we een tweede van dezelfde soort. Helaas was dezelfde kleur meer leverbaar. Jetchair verving de reeds geleverde stoel voor 2 identieke stoelen.
Helaas waren we toch niet helemaal gelukkig met het zitcomfort (lag aan het type stoel, niet aan jetchair). Na fysiek langs geweest te zijn in de winkel namen ze zonder moeite beide stoelen terug en konden we na verrekening van het prijsverschil 2 andere typen stoelen meenemen.
Echt een top service!
Anton
De prijs/kwaliteit van de geleverde stoel is erg goed. Zeer tevreden met het product. De levertijd was zoals geadverteerd 10 werkdagen na bestelling, zeer vriendelijk en de stoel is in elkaar gezet met beschermplastic erover geleverd. Alleen naar binnen rijden, hoes eraf, goed instellen en werken.
Spoelstra
Prettig bedrijf om mee te werken. Voor bestelling goed en vriendelijk geholpen. Stoel besteld, keurig en op tijd geleverd. Prima dus.
Leendert Janzen
Goede ervaring. Goed product geleverd. Doen wat ze beloven
Marga Schepers
Geweldige service! Een kassastoel gekocht, die ik wil gebruiken als bureaustoel. Deze was te hoog. Gratis een andere stoel op maat gemaakt en omgeruild!