Thea
Goed product en zeer goede service
Resi
Mijn zoon zocht een eenvoudige deurbelcamera met scherm zodat ik kan zien wie aan de deur staat . Eenvoudig door mijn zoon geïnstalleerd, makkelijk in gebruik en super support toen zich een klein probleem voor deed mbt het scherm. Snelle service en support van deze mensen laten zien dat ze volledig achter hun geleverde producten staan en er alles aan doen om de klant tevreden te houden.
Kortom, geweldig opgelost en een dikke duim omhoog voor de support.
Jim Alberts
Binnen de garantie periode nog maar net een defect waargenomen alsof de diefstal alarm afging van het apparaat, eerst het apparaat op advies proberen de diefstal alarm niet gelkijk af te laten gaan om plakker op de case te plakken waardoor de switch beter contact zou hebben maar het probleem bleef. Nieuw apparaat gekregen, na mijn vakantie wou ik het monteren maar dag ineens dat het lipje waar de schroef in moet vallen schuin stond en het dus niet goed vast ging. iets terug kunnen buigen en opgelost. Maar klasse service dat doorsafe met je meedenkt en vol vertrouwen een nieuw apparaat had gestuurd. Inmiddels bezig met het retourneren van de nieuwe video deurbel. Dankjewel Doorsafe, geweldige service.
Henk
We hebben een video deurbel gekocht, en was redelijk makkelijk te installeren. Toch nog een vraag over delen met een 2e account die door doorsafe snel en accuraat afgehandeld werd. Een 10 voor de service die verleend werd.product werkt prima de luxe
Paul Wilhelm
Mooi product en uitstekende service
Appie
Ik ben zeer tevreden met het deurbelcamera!! En de service verdient voor mij een dikke 10.