H. Jacobs
Ik had een probleem met de camera van de Doorsafe 4110, dit gemeld bij Doorsafe en binnen 12 uur een oplossing om de zaak weer in orde te maken. Super en heel erg bedankt
Jack
Tweemaal een DS7565 Pro en één DS6603 wifi Gong aangeschaft. Levering de dag na de bestelling. Uitgebreide website. Soms even zoeken maar alle info is er. Ook veel duidelijke instructie-filmpjes. Voor en na de aanschaf had ik een paar vragen. Via e-mail de vragen gesteld en steeds een vriendelijke reactie met uitleg gekregen (soms dezelfde dag, soms na enkele dagen). Bij de installatie en het kiezen van de vele instellingen (ook in de Smart Life app) helpt het wel als je een beetje technisch aangelegd bent.
Kees De Zeeuw
Na drie jaar stopte het beeldscherm,na contact met doorsafe bleek het scherm niet meer leverbaar en buiten de garantie termijn,doorsafe heeft GEHEEL gratis een vervanger geleverd ! Wat een goede service!
Kim
Geweldig snelle service, telefonisch contact opgenomen wegens een technische fout, toen hebben we een emailadres gekregen. Alles per mail uitgelegd wat het probleem is. Snel een reactie terug. Apparaat viel net buiten de garantie maar toch hebben we een nieuw LCD scherm opgestuurd gekregen! We zijn enorm blij! Super bedankt nogmaals!
Johan Tronwijk
ik ben erg tevreden met het Bedrijf, zo snel oprder verzonden en ontvangen, top
Wen
Ik was na 5 jaar de schroevendraaier van de doorsafe deurbel kwijt waardoor ik de batterijen niet kon vervangen. De bel is inmiddels niet meer leverbaar.
Een mailtje naar doorsafe en ik kreeg snel bericht terug. De schroevendraaier werd binnen een week kosteloos toegezonden. De batterijen zijn vervangen en de bel werkt weer. Top service van doorsafe!