Lianne Heijs
Er is prettig contact voorafgaande de workshop en er wordt goed met je meegedacht. Ook de workshop sprak alle leerlingen aan en werd enthousiast gegeven. Wij hebben genoten!
Chantal
Wij hebben Hans gevraagd om een engelstalige energizer te verzorgen voor de start van onze seminardag. Er waren bijna 200 deelnemers aanwezig en zelfs online wist Hans iedereen mee te krijgen. Het was echt een boost voor ons! Wij raden Beenhakkers Slagwerk aan als het om teambuilding gaat of voor de kickoff van een bijeenkomst!
Lianne Miltenburg
Hans is een rustige leraar. Hij past het niveau goed aan aan de kinderen die voor hem zitten. In het contact komt hij wat onzeker/zenuwachtig over. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en hebben wij een heel leuke dag gehad. Bedankt!
Vjeko
Beginnend contact even wat stroefjes, later toen we elkaar beter leerden kennen was het zeer prettig om met Hans samen te werken... flexibel, meedenkend en geweldig sfeer van gemaakt!
Joost
Hans is een aardige, vrolijke workshopleider die goede en duidelijke instructies geeft. We hebben een leuke workshop van hem gehad! Ook qua materiaal was alles op orde. Er waren voldoende djembes beschikbaar.
Claudine
Het is fantastisch om te zien dat er heel goed wordt afgestemd op de mogelijkheden van de groep waarmee wordt gewerkt. De kinderen hebben er enorm van genoten!