Patricia
Uitstekend advies, snelle levering, mooi resultaat van foto naar borduurpatroon
Vriendelijke mensen
Cora Bouwman
Super goede begeleiding bij het bestellen. Mijn foto zou met meer kruisjes per cm beter tot zijn recht komen. Dit werd dan ook gewoon eerlijk gezegd. Evenals dat het dan met mijn keuze voor linnen ipv aida dan wel een stuk moeilijker zou zijn. Het uitgewerkte patroon ziet er duidelijk uit.
Vlinder
Omdat ik uit Oostenrijk wilde bestellen via mail Kontakt gezocht omdat er nog geen verbinding met Oostenrijk is... Heel snel antwoord en georganiseerd dat er een mogelijkheid was. Heb al enige foto borduurwerken gemaakt. Van hobby kampioen de eerste keer....snel geleverd en ziet er top uit!
Miranda
Zeer vriendelijk vrouw aan de telefoon gehad. Heeft op mijn verzoek het pakket een dag eerder verstuurd. Borduurpakket ziet er netjes en compleet uit.
Else
Kleuren komen niet overeen met kleurnummers van DMC terwijl dit wél gesuggereerd wordt.
Lydia B
Ik wilde graag een plaatje van internet borduren dus geen officiële foto. Via de mail contact gezocht en stuurden ze me een proefdruk en de mogelijkheden. Dat zag er super goed uit dus meteen besteld! Nu is het binnen en ik ben ontzettend tevreden met de materialen die erbij zitten en de kwaliteit. Ik wil er meteen aan beginnen!