Adriana van den Broek
Ik had steenstrip samples besteld, maar niet goed opgelet en ik plaats van bezorgen, had ik afhalen gekozen. Mijn woonplaats is niet in de buurt van Ridderkerk, dus contact opgenomen met Isodeco. Ze hebben mijn samples meteen opgestuurd, was geen probleem. Super blij mee, en de producten zijn ook mooi en goede kwaliteit. Nu nog even beslissen wat de keukenwand gaat worden, de keuze is niet makkelijk met al dat moois.
Ester
Wandpanelen natuursteen
Ilse Van den Berg
Zag er prachtig uit en zou hittenestendig zijn, dus ik denk geschikt voor achter houtkachel. Niet dus. Gesmolten en verbrand. Zou erbij vermeld mogen worden.
Paul Somers
Een helder witte decoratie paneel besteld om te gebruiken als achterwand van de keuken. Het paneel is netjes bezorgd alles in goed overleg en op tijd. Alleen het paneel is absoluut niet helder wit te noemen maar grijs. Heb contact met ze opgenomen met een foto erbij om mijn standpunt te verklaren. In hun antwoord gaven ze aan dat tinten wit onder verschillende lichtbronnen altijd wel discutabel zijn.
Na telefonisch overleg hebben ze mij aangeboden om de plaat kosteloos weer bij mij op te halen. Prima opgelost
Baggio
Ik heb hier een marmer pvc plaat gekocht. Ze belde mij zelf voor welke dag en welk uur mij het beste zou zijn voor het leveren. Ook de kwaliteit is perfect zoals ze hun ook beschrijven.
M. Simons
Mooie showroom met goede voorbeelden van de verschillende producten. Heel goed geholpen door vriendelijke medewerksters.