M.
Dankzij een tip van een vriendin terechtgekomen bij Huurflits

Ik heb Huurflits 2 maanden gebruikt en ik kan het volgende oordeel geven: De site is gebruiksvriendelijk maar heeft overduidelijk nog wat werk nodig.

Contact tussen woningzoekenden en adverteerders gaat via email. Ik was een beetje bang om met onbetrouwbare mensen in contact te komen naar aanleiding van het gebruik van vergelijkbare sites. Dit heb ik bij Huurflits niet gehad. Soms was een woning al onder optie of waren er teveel reacties binnen. Op 2/3e van de reacties heb ik een reactie en-of een uitnodiging gekregen. Ik was op zoek in Den Haag en het heeft 1.5 geduurd voordat ik een geschikte woonruimte gevonden had, via Huurflits dus en niet via andere websites.
Jamie
Goede website om te huren. Aardig personeel om u te helpen als u een probleem heeft.
Naomi
Nuttige website met veel actieve verhuurders. Het opzeggen is niet helemaal duidelijk aangegeven. Op het moment dat ik een woning had gevonden maar een mailtje gestuurd snel werd beantwoord met instructies. Hierna nog om een bevestiging gevraagd.

Veel andere sites zijn nep maar hier kun je gerust een poging wagen.
Adriana
I had some quick results by sending messages to new advertisements. It seems chances on this website are reasonable compared to other.
Emma
Alleen deze site is de moeite waard. De mega irritante browsermeldingen hebben vruchten af geworpen! Hoe vaak ik wel niet geneigd was om deze uit te zetten, tot er een advertentie online kwam die NU aan mij toegewezen is. De foto`s kwamen overeen met de woonruimte, er is een net contract opgesteld door de verhuurder en Huurflits heeft mij netjes geholpen met het stopzetten van het abonnement.

Erg tevreden met de service.
Sarah
Thank you for the service. Thanks to this page I succeeded. Support is top notch