R Toebak
Professioneel en gepersonaliseerd advies
R Bosch
In het begin had ik wat twijfel qua professionaliteit van de coach. Maar uiteindelijk bleek dit ongegrond. Door zijn zakelijke netwerk uiteindelijk binnen 14 weken weer aan de slag. Had van mij nog sneller gemogen, maar voor mij was dit misschien het snelst mogelijk.
Eva
Snel, betrouwbaar, professioneel. Ik heb met mijn coach Carla positieve en motiverende gesprekken gehad. Ze heeft mijn geholpen mijn persoonlijke eigenschappen in de kaart brengen, tips gegeven om mijn CV updaten en samen hebben we sollicitatie gesprekken geoefend. Ook als ik het even niet zat zitten, heeft ze mij een boost gegeven om door te gaan en niet opgeven. Ook dankzij haar heb ik mijn vertrouwen terug gekregen en een nieuwe baan gevonden! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.
R Woudt
Het traject dat ik ben gelopen met mijn coach was duidelijk en overzichtelijk.
De opdrachten die aangereikt werden waren voor mij verhelderend in deze fase van oriƫntering op de arbeidsmarkt.
Ik ben op een vriendelijke manier gecoacht . Mijn coach was super helder en ik kan haar erg aanbevelen. Ook de setting (rustige plek en in de natuur) waarin de gesprekken plaatsvonden was zeer aangenaam.
Ik heb mijn altijd op mijn gemak gevoeld bij haar waardoor er vertrouwen is ontstaan. Deze basis heeft er voor gezorgd dat we in onze gesprekken to the point konden zijn.
Dus al met al veel lof voor Annemiek.
Matthijs Beurskens
De individuele begeleiding en betrokkenheid vond ik erg prettig.
Alleen de marktoriƫntatie vond ik weinig concreet worden. had ook het idee dat de medewerker niet erg voorbereid was.
Miranda Stellink
Positief: Vriendelijkheid en toegankelijk . Enorme inzet.
Kan beter: Traject was niet altijd even helder.