Martijn
Super goede service. Pakketje met chocolade besteld welke kapot werd geleverd.
Verrasjelief kon hier waarschijnlijk niets aan doen omdat het vermoedelijk tijdens het transport is gebeurd.

Contact opgenomen met verrasjelief en super snel een reactie terug.

Vandaag het nieuwe pakketje ontvangen en zag er perfect uit! En het kapotte pakketje mochten we ook houden!

Een 10 voor de service en de manier waarop het contact verliep!
Wilma Licht
Mijn aanvraag was niet standaard en toch is het team moeiteloos aan de slag gegaan om aan de aanvraag te voldoen. Er werd ook een bijzonder persoonlijke touch aan gegeven door alles prachtig in te pakken en alle kaartjes met de hand te schrijven. Alle presentjes zijn met veel dank door de sprekers ontvangen.
Jalke
Ik had mugcake besteld en helaas was het te laat bezorgd werd. 1 dag eerder dan verjaardag is dus niet altijd genoeg. Ook was er per ongeluk het verkeerde geleverd. Dat was wel heel erg jammer.aardeloos.
Ondanks dat dit een mindere ervaring was, ben ik nadien teruggebeld door een vriendelijke dame en hebben ze alsnog het juiste pakketje bezorgd.
Marleen
Wauw! Super fijn om bij verrasjeliefje wat te bestellen. Een super mooi en persoonlijk cadeautje met een handgeschreven kaartje erbij. Van een afstand dit verstuurd naar iemand en omdat ze het zo persoonlijk hadden gemaakt voelde het geven van het cadeau heel fijn en intiem ookal kon ik er niet bij zijn. Mega blij mee!
M.B.
Mooie heldere website met ruime keuze; geweldig snelle en accurate verzending plus communicatie en tot slot een mooi ingepakt cadeautje voor mijn dochter!
Linda
Wist niet goed wat voor cadeau ik moest kopen, zat op internet wat te zoeken en kwam bij verras je lief terecht, helemaal leuk! Leuke spullen, was zo klaar, snel bezorgd en met liefde en zorg ingepakt met bedank kaartje erbij! Helemaal om blij van te worden, online shoppen lijkt zo kil maar zij doen het met passie en zorg! Toppie!