Maud
Ondanks een kleine fout in het ontwerp, waarvan niet duidelijk was waar de fout vandaan kwam, hebben ze direct een nieuwe in productie gezet en met spoed verstuurd. Het pakketje was verkeerd geleverd door Packs en dus kwijt, maar Egge stond meteen voor mij klaar en hielp met alles. Zelfs om 22:00 's avonds kreeg ik nog antwoord op mijn mail. Ook al verliep het niet geheel soepel, voor de service toch 5 sterren! En ontzettend blij met het eindresultaat!
Johan van Dam
Ik had geen ervaring wat er mogelijk was op het gebied van spandoeken printen, maar met behulp van de chat functie op de website waren mijn vragen snel beantwoord. Ik vond het eindresultaat GEWELDIG! Ik had niet verwacht dat een spandoek in fotokwaliteit geleverd kon worden!
John
Zeer goede service! Top!!
Maarten Bus
Supersnel order op kunnen geven, digitaal bestanden uploaden en binnen no-time de visitekaartjes in huis. Kwaliteit ook echt geweldig !!
Ruud van Mulkom
Zo doorgaan ;-)
René van Doorn
Fijne en toegankelijke partij die met je meedenkt, en pro-actief ook voorstellen doet waar je net iets beter mee uit de voeten kunt. Top jongens & meiden!