WebwinkelKeur
klantbeoordeling
10,0/10
27 Reviews
Nicoline Bogaards :

Prachtige tafel van hele goede kwaliteit en super levering
Lianne :

We zijn ontzettend blij met onze Deens ovale eettafel. De communicatie met Felix verliep soepel en vlot; we werden tussentijds op de hoogte gehouden met 3D-ontwerpen en foto's en hebben precies de op maat gemaakte tafel gekregen waar we naar op zoek waren. Ook leuk om even op de werkplaats rond te kijken. Een mooi familiebedrijf dat we zeer kunnen aanbevelen!
Sara :

Prachtige tafel, op maat gemaakt! Felix denkt uitgebreid met je mee, tot in detail. Hoogstaande kwaliteit.
Marit Kolitz :

Sehr hochwertige und toll gefertigte Produkte! Zudem ein sehr guter Service, schnelle Antwort auf Fragen und immer Kontakt bereit. Zudem ein sehr freundlicher Inhaber. 5 Sterne 🌟
Ilse Verbruggen :

Wij zijn echt ontzettend gelukkig met deze tafel. Ik was vanmiddag in een andere provincie dus mijn vriend heeft hem in ontvangst genomen, hij was helemaal enthousiast over hoe perfect de tafel ingepakt was. De kleur is perfect, de vorm is perfect en de grootte is perfect. Het is niet alleen de tafel wat het aankoopproces goed maakt: de kleurstalen zagen er netjes afgewerkt uit, de communicatie was prettig en zoals hiervoor benoemd de manier waarop de tafel verpakt was. Ontzettend bedankt Felix!
René :

Studio VIKK heeft een fantastische tafel op maat voor ons gemaakt. Het eindresultaat is precies wat we in gedachten hadden en zelfs mooier. We zullen vele jaren plezier hebben van deze prachtige tafel en ik kan het iedereen aanraden.