A.D. van van den Dungen-van Heest
Echt iets bijzonders Geeldige tractatie
En keurig snel en verpakt
Andrea Isaak
Ik heb brownies besteld voor mijn vriend. Hij vond ze heerlijk. Ik heb er zelf natuurlijk ook een paar gegeten. De brownies zijn lekker stevig maar tegelijkertijd ook heerlijk zacht, met heerlijke stukjes chocolade erin. Echt topkwaliteit! De bestelling kwam keurig op tijd en het is ideaal dat ze door de brievenbus passen. Dan hoef je niet thuis op je pakketje te wachten. Het handgeschreven kaartje maakt de verrassing helemaal af! Kortom een leuke, lekkere, persoonlijke verrassing om op je deurmat te vinden. Ik kan het iedereen aanraden, binnen enkele minuten heb je een leuk cadeautje aan iemand verstuurd.
Petry Wiersma-Tomey
Gekocht voor een vriendin, het waren de aller lekkerste brownies die ze ooit gehad had! Op de aangegeven dag verzonden en de volgende dag in huis! Leuk handgeschreven kaartje erbij!
Lama Kilinç_Alkan
Heerlijk, smeuïg en een ware genot.
Nina
Wauw wat een geweldig concept!! Ik heb net een heerlijk pakketje met brownies aan iemand cadeau gedaan. Gelukkig kon ik zelf ook even proeven want wat zijn ze ontstellend lekker!! Ook fijn dat je zelf kunt kiezen wanneer het verzonden wordt in combinatie met snelle levering. Super leuk ook met het handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap!! Dit wordt absoluut mijn go to verwen cadeautje!
Sophie Peeren
Super nette service! Snel geleverd en vriendin was enorm verrast en vind de brownies top