Jous1986
De brownies van Brownies & co zijn eigenlijk niet te beoordelen. Hemels, magnifiek, buitenaards, super geweldig, onbeschrijfelijk…. Eigenlijk zijn al deze omschrijvingen niet van toepassing omdat de smaak en kwaliteit van de brownies ongeëvenaard zijn. Ik adviseer iedereen die de aller alles beste brownies van de wereld wilt proberen te bestellen. Ik ben fan voor het leven bedankt voor deze heerlijke smaaksensatie.
Anniek
De brownies waren heerlijk!
Necmiye Karkili
De brownies zijn lekker
Klaas Mollink
Voor het geld wat er voor betaald moet worden kan de portie volgens mij best wat groter wij dachten dat het net door de brievenbus zou passen maar nee het was heel weinig dus 1 x nooit meer.

Aangezien er snel contact werd opgenomen betreft de slechte review kan ik brownies en co geen volledig ongelijk geven de smaak was wel goed en de levering was ook redelijk dus vandaar dat ik mijn review aanpas.
Jillzkraamzorg
een kraamgezin kreeg de brownies per post en daar heb ik de lekkerste brownies ever geproeft! na een paar dagen zelf besteld en door de snelle levering kon ik de dag erna de brownies al serveren bij de thee. zo zacht van structuur en chocolade van smaak heb ik ze nergens geproeft!
Sarina de Jong
Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding, handgeschreven kaartje geeft persoonlijke touch