Rick
Goede service en vriendelijk personeel. Eigenaar is deskundig en erg vriendelijk. Denken mee en hebben goede kwaliteit vloeren! Mooie webwinkel en snelle reactie.
Emina
Top kwaliteit vloeren, zeer goede service!
Steffy
Bedrijf heeft een héel slechte communicatie met de klant. Je moet zelf 10x overal achter aanbellen, heel frustrerend! Komen echt afspraken niet na! De mannen die de vloer zijn komen behandelen geen verkeerd woord over te zeggen! Deze waren wél kundig. Jammer dat degene die afspraken etc inpland je zo’n verkeerd gevoel kan geven
Guido Leduc
We hebben in ons huis 2 vloeren met beton-cire laten leggen evenals de trap naar de 1e verdieping en de vensterbanken met beton-cire laten bekleden. Daarnaast onze houten vloer laten opschuren en laminaat laten leggen in de kelder inclusief plinten etc.
Top werk geleverd en een goede communicatie. En als er dan een keer iets niet helemaal verloopt zoals gepland dan wordt alles in goed overleg besproken en opgelost. Een aanrader.
Guido Leduc
We (The DOC) hebben voor ons bedrijfspand 700m2 pvc laten leggen en de trap laten schuren en opnieuw in de lak Laten zetten. Deze klus Is in korte tijd door het team van MH Vloeren professioneel uitgevoerd waardoor wij tijdig in ons nieuwe pand konden intrekken. Top klus waarbij goed overleg en communicatie cruciaal waren. Ik zou MH Vloeren zeker aanbevelen, zowel voor privé als zakelijke opdrachten.
Lianne
Personeel doet zich kundig voor echter is de vloer niet leefbaar in een normaal huishouden, afspraken komen ze niet na. Als wij niet aan de bel zouden trekken dan zouden we niet eens meer wat te horen krijgen