André Kruiswijk
Prachtig verpakt, mooi op tijd geleverd!
Elsbeth den Besten
Ik heb zelf al 4jaar een tuimelaar beker van Flaske en super tevreden! Nu ook 1 voor mijn broertje en zus gekocht met naam. Top cadeau waarvan ik weet dat ze er veel plezier van zullen hebben. Top service ook toen er een probleem was met een dop. Direct werd er een nieuwe toegestuurd.
E. Vandevelde
Super snelle levering, fles met gegraveerde naam. 's avonds besteld volgende ochtend in de bus ! Heel mooie fles lijkt prima kwaliteit
Pf
Mijn bestelde fles werd zeer heet aan de buitenkant als ik er thee/kokend water in deed. De fles was dan niet meer aan te pakken. Kan gebeuren. Ik heb dit Flaske medegedeeld en een dag later had ik al een vervangende fles in huis, zelfs met gratis sportdop! Wat een fijne service. Daarnaast zijn de flessen top: mooi, stevig en makkelijk in gebruik. Aanrader dus!
Vera
Ben heel tevreden over de producten die Flaske aanbiedt. Zelf heb ik een 500 ml fles en 1000ml fles. De flessen blijven goed en lang warm of koud. Dus zowel in de Wintermaanden met een kop thee voor onderweg als in de zomer makkelijk koud water op zak tijdens het wandelen of citytrip.
De klantenservice is ook top, vriendelijk personeel die je graag helpt.
Ik raad hun zeker aan!
A. Carrie
Klantenservice uitstekend - ze beantwoordden een vraag die ik had binnen enkele minuten. Bestelling was binnen twee dagen binnen. Zeer tevreden!