Urs
Heel erg blij mee!!! 🤩 Hele snelle verzending! Heel vriendelijk. En nog een leuke attentie erbij ook. Dank je wel!
Adinda
Heel snel bezorgd en als een leuk cadeau verpakt. Erg tevreden!
Yvonne
Ontving de bestelde broche met een zichtbaar ontbrekend steentje. De reactie na de klacht was: oh maar dat heb ik niet gezien toen ik ‘m inpakte; terwijl het ‘t eerste was wat ik zag toen ik ‘m uitpakte (en het zakje uitschudde om te kijken of ‘ie er misschien nog in zat). Vervolgens onduidelijkheid over de verzendkosten bij retournering. Ik heb met dank en groet beantwoordt en alles retour gezonden zonder positieve klant ervaring.
NB: n.a.v. van de reactie van de verkoper op mijn negatieve beoordeling en in verwachting van een oplossing heb ik deze positiever bijgesteld.
Maud
Ik had de fairytail oorbellen gekocht en ontdekte later dat er een steentje miste... Gelijk contact opgenomen en hebben ze snel en goed opgelost heb gelijk weer nieuwe prachtige oorbellen helemaal heel en van goede kwaliteit!
Monika-Ulrika Cossé
Hallo aan Lolasieraden - bedankt voor het pakket met de armbanden - heel liefdevol en lief verpakt! Helaas wordt de gouden armband (roestvrijstalen armband klaver aqua zilver of goud) tijdens het dragen donkerbruin, nog niet helemaal, maar op veel plaatsen. Ik zal proberen om vergulde balkralen te krijgen en het een nieuw leven te geven. Bedankt voor de vriendelijkheid!
hartelijk Monika-Ulrika
Macha
Onwijs goede service! Ben super blij met mijn nieuwe sieraden en nieuwe haarclip!