Nadeche Palings - van Hassel
Uitgebreid pakket ontvangen met super fijne uitleg. Bianca was ook super fijn te bereiken toen ik even vastliep. Echt zeker een aanrader!!
Erika
Je 30 jarige feest is pas compleet wanneer je door leukstefeestjes alles hebt laten decoreren. Van Ballonnen tot de aankleding van de tafels. Je kunt je wensen bespreken en brainstormen zodat alles is zoals je dat wilt.

Ook heb ik tijdens mijn gender reveal party een grote cupcake laten maken met daarin de verassing wat het geslacht werd. Daarbij ook nog gewone cupcakes. Dit maakte het helemaal compleet. Fijn en persoonlijk contact. Dus met een woord SUPER!
Aline de Wit
Geweldige service! Ik heb weleens gebakjes besteld en deze waren heerlijk van smaak en ze waren prachtig versierd. Ook heb ik een keer een workshop gedaan om de gebakjes te maken en hierbij was de service ook zeer goed. Het was een enorm gezellige middag en ik raad het zeker aan om een keer te doen!
Ilse Beekwilder
Bianca is een topvrouw met een geweldig karakter en een goede service. Ze is er altijd voor haar klanten en speelt in op de behoefte, wat ik persoonlijk erg fijn vind.
Marilee Hendriks
Snelle levering! En een mooie creatie van ballonnen.
Albertiene Janssen
Super leuke ballonnen, en om je feestje helemaal compleet te maken. Ik voelde me nog meer jarig dan andere jaren!