Henny van der Laan-Waccarie
Discreet, veilig, up-to-date en betrouwbaar.
Heer Wellink
Snelle reactie
Linda
Onze Dommel heeft via deze site zijn nieuwe gouden mandje gevonden. De matches worden goed uitgezocht en alles is prima geregeld. Extra punten voor Marco die ons geweldig geholpen heeft.
Linda
Een zoekprofiel maken was niet moeilijk, indien er een match is wordt dat ook duidelijk weergegeven.
Na mijn reactie op Ruby was er binnen een halve dag contact met de eigenaar. Een kennismakingsafspraak was snel gemaakt . Ruby is gisteren definitief deel geworden van ons gezin .
Sommige mensen vallen over t feit dat ze moeten betalen bij een reactie. Maar de redactie regelt wel de communicatie tussen eigenaar/ belangstellenden. Daarnaast wordt er supersnel gereageerd door de website aan te passen of er gesprekken gestart zijn of het dier herplaatst is.
Heer Bakers
Sinds een kleine week hebben wij een hele lieve, enthousiaste Zèkoe in ons gezin. We hopen nog heel lang van hem te mogen genieten. We bedanken Paul, zijn eerste lieve baasje, voor het vertrouwen in ons, en zijn altijd goede zorg voor Zèkoe. Ook zijn wij heel erg tevreden over Herplaatsing- huisdieren nl. Duidelijke en eerlijke omschrijving, en goede en fijne afhandeling.
Heer Ter Horst
Alles netjes geregeld