Jeffrey & Esther
Zeer mooi product; secuur afgewerkt. Helemaal samengesteld naar eigen wens. Snelle levering en persoonlijk en snel contact via email. Bezorging in goede robuuste verpakking. Helemaal compleet en simpel om vliegtuigplank op te hangen. Kortom een zeer enthousiaste en persoonlijke eigenaar van de webwinkel. Top product waar wij heel erg blij van worden.
Douwe
Dit is niet zomaar een ‘plankje aan de muur’, maar een waar kunstwerk. De plank is mooi afgewerkt en helemaal in de kleur naar wens zodat hij mooi in de kinderkamer past. Ook al het bezoek die de slaapkamer van onze oudste bekijken vinden het een mooie decoratie! Dit is echt zo’n ding waarvan je denkt 'dat had ik veel eerder moeten doen!'
Cindy
Wat een topservice zeg! Ik had een paar vragen. Deze gestuurd via de what’s app en vrijwel meteen werd deze beantwoord. Ik ben super goed geholpen, waarna ik een vliegtuigplank en wolkjes heb besteld. Voor het opsturen kreeg ik nog een foto of ik tevreden was met het resultaat. En dat was ik. En wat een super gave plank is het geworden. Hij was ook super snel in huis. Mocht je nog twijfelen om een plank te bestellen. Twijfel maar niet! Gewoon doen!
Elise
Prachtig product en geweldige service
Sharon
Mooi product en goede service!
Claudia
Ik heb een prachtige vliegtuigplank voor in mijn reisbureau besteld. Helemaal aangepast naar mijn wensen en een uniek stuk om aan de muur te hangen. Goede persoonlijke service, zeer snelle levering en voor wat je krijgt echt een geweldige prijs! Complimenten en bedankt!