Marsha & Teddy
Wij hebben al heel wat honden autostoeltjes gekocht maar allemaal gingen ze stuk. Daarom nu voor dit merk gekozen en wij zijn er heel erg blij mee. Teddy ligt er heerlijk in te slapen tijdens onze autoritten en binnenkort onze puppy Beer misschien ook. Echt een aanrader!
Stefanie
We zijn heel tevreden.goede stevige knusse mand! Dikke kussens. Onze drie shelties passen netjes in de grootste mand. Ze zitten mooi veilig vast aan hun tuigje met de riemen in de mand en de extra riemen zijn makkelijk te bevestigen met dit systeem. De mand zit ook mooi stevig vast rond de zetel
Wij zijn tevreden met onze aankoop
Hondjes kunnen ontspannen mee de autovin en de auto zetels zijn zo ook goed beschermd
kim
Snelle levering, stijlvolle tas en zeer comfortabel voor de hond.
Moniek
We hebben zowel de carseat als de dog carrier maat M. Beide zijn van goede kwaliteit stevig materiaal en zien er ook nog eens super mooi uit. Toby is er erg blij mee en vind ze er comfortabel!
Eefje
Ik heb de autostoel/mand gekocht voor mijn Franse Bull omdat die nooit rustig kon gaan liggen in de auto. Ik ben verrast door de kwaliteit van het product, het materiaal is mooi en het is een hele stijlvolle stoel/mand die zeker niet alleen in de auto blijft maar ook mee gaat als wij op visite zijn. Zodat de hond altijd een eigen plekje heeft en dat werkt erg goed!
Ada
Prima service, snelle levering, de autostoel is perfect voor onze bouvier!