Karin
Wat een goede service! Aanvankelijk ontvingen we een andere kleur mand dan we hadden uitgezocht. Dit werd supersnel en netjes opgelost. Onze hond ging gelijk in de nieuwe mand zitten toen die was uitgepakt. De kwaliteit van het product is ook top. En tijdens het autorijden kan de hond comfortabel zitten en fijn naar buiten kijken. Heel blij mee.
Laszlo
Wonderful product, excellent materials, perfect packaging. Real luxury design. Fast parcel posting, tracking and delivery.
François
Heel tevreden snelle levering
Caroline Avonds
Ik heb de hondenstoel besteld voor mijn (standaard) teckel pup zodat de eerste autorit goed zou verlopen en een fijne ervaring zou zijn.
En deze missie is meer dan geslaagd geweest, ze was zeer kalm en tegen dat we bijna thuis waren (ritje van 15 min.) was ze al ingedommeld!
Dit had ik nooit verwacht, hoe rustig ze hierin zit en is.
De autostoel biedt veiligheid en comfort aan tijdens de autorit.
Ik ben zo overtuigd dat als onze kleine meid volgroeid is, we een tweede autostoel aanschaffen voor in de auto van mijn man.
Elise
Wat een mooie hondenstoel! We zochten een stoel voor onze hond in de auto en kwamen bij toeval op de site van Lelianne uit. We hebben de stoel nu meer dan een jaar en zijn echt super tevreden! Echt een hele mooie kwaliteit. Materialen en kleuren zijn nog steeds heel erg mooi! Onze hond zit heerlijk, net een troon! Meestal ligt ze heerlijk rustig te slapen. Wij zijn heel erg blij!!
Laetitia
Onze (geadopteerde) hond was zeer angstig in de auto. Bleef altijd staan, altijd aan het hijgen en aan het trillen. Hierom zijn we op zoek gegaan naar iets wat zou kunnen helpen en kwamen we op deze site. De hondenmand hebben we nu ongeveer een half jaar en we zijn ontzettend tevreden. Ze springt nu zelf de auto in, in de hondenmand en gaat meteen liggen. Als we s avonds terugrijden slaapt ze zelfs in de mand. Hoewel je merkt dat ze autorijden nog steeds niet fijn vindt, is het echt al een wereld van verschil! Al met al, ontzettend blij met de aankoop!