Lilian
Een vlotte verwerking en levering van de bestelling. De reismand is een mooi product. Onze cockerspaniel zit er graag in. Thuis ligt de reismand opengeritst en ook dan maakt de hond er graag gebruik van.
Toeter (lifeoftoeter)
Toeter vindt de tas/mand helemaal geweldig. Hij ligt standaard in de auto en ze ligt nu altijd lekker te slapen als we gaan rijden. Je kan hem makkelijk meenemen en als ‘plaatsje’ gebruiken. De levering was snel en het contact is heel goed. Ik heb de tas al aan wat mensen aangeraden bij puppycursus en daarom geef ik 5 sterren!
Soia
Soia vindt auto rijden verschrikkelijk en kon maar geen rust vinden. Nu, met zijn nieuwe bedje, gaan de ritten steeds beter. Hij kan veilig uit het raam kijken en Soia lijkt veel rustiger nu hij zo comfortabel zit ❤️
Ook is de communicatie en levering echt super! ✨
Yukiko
Super goede service en snelle levering! Yukiko kon nog niet goed alleen zitten tijdens het autorijden maar met de mand van L’élianne gaat het steeds beter gelukkig. Ook thuis vindt hij het lekker om er soms in te kruipen, geweldig dat je er zoveel kanten mee op kan. Super bedankt!
Michelle
Enorm snel, vriendelijk en goed contact. Snel verzonden en in huis, en dan ook nog eens een kwalitatief super product! Onwijs tevreden.
Priscilla Jourdan
Contact met de leverancier is subliem. Snel, praktisch en erg vriendelijk. Het product, een travelbed voor honden, is van hoge kwaliteit en erg mooi om te zien. Mijn puppy vind het heerlijk om samen op pad te gaan met de auto.