KaatMeylemans
Kwaliteitsproduct. Zacht materiaal. Zeker aan te raden voor je viervoeter in de auto. Na lang zoeken en twijfelen toch de perfecte, comfortabele lounge gevonden! Er mag misschien meer vulling in het grote losse kussen. Onze teckel zakt soms weg waarbij hij altijd wil rechtstaan. Als hij moe is, is hij direct in dromenland!
Lana
Zeer mooie, gemakkelijke mand!
Milka was steeds onrustig in de auto & dit is nu volledig verdwenen.
De mand is ook zeer praktisch en veilig.
Ik klik Milka vast en ze gaat mooi liggen.
Zeer blij mee!!
Liesbeth Smeets
Voor onze verlamde standaard teckel is dit echt een super mand voor in de auto en thuis. Ook voor hem in te vervoeren is dit heel gemakkelijk, hij ligt er lekker cosy in. Een super mand voor in de auto of thuis, heel degelijk gemaakt. Een heel goede prijs voor mooi materiaal en een eerlijke jonge meid die haar afspraken na komt. Topproduct!!
Suzanne (Titus)
Superdeluxe manier om je hond, in ons geval een ruwharige standaard teckel, veilig in de auto te vervoeren. Makkelijk te plaatsen en vast te zetten. Heerlijk zacht en mooie hoogte, zodat je hond ook lekker uit het raam kan kijken. Buiten de auto kan het ook als mand/slaapplek gebruikt worden. Veelzijdig product dus, goeie kwaliteit materialen. Niet goedkoop, maar zeker waar voor je geld!
Shelsey
We waren al een ruime tijd op zoek naar een goeie mand voor in de auto die veilig is en goed ligt voor ons klein ventje. Deze voldoet zeker en vast aan al onze vereisten want we hebben er gelijk een mand bij voor als we ergens op bezoek gaan. Nooit meer een gedoe. Zeker een aanrader!
Renske V
We waren op zoek naar een goeie autostoel voor de hond, want hij zit echt niet graag in de auto. We hadden al vanalles geprobeerd. We hadden eigenlijk net een andere vrij dure autostoel gekocht en kwamen toen op deze site terecht. Even getwijfeld want ze kosten wel wat meer, maar het zag er zo geweldig uit, dat we toch eentje kochten! En ben er superblij mee. Super product! Was heel goed ingepakt, zeer goede kwaliteit, en ik zou er zelf willen gaan inliggen. Zo comfortabel ziet het eruit!