Suzanne (Titus)
Superdeluxe manier om je hond, in ons geval een ruwharige standaard teckel, veilig in de auto te vervoeren. Makkelijk te plaatsen en vast te zetten. Heerlijk zacht en mooie hoogte, zodat je hond ook lekker uit het raam kan kijken. Buiten de auto kan het ook als mand/slaapplek gebruikt worden. Veelzijdig product dus, goeie kwaliteit materialen. Niet goedkoop, maar zeker waar voor je geld!
Shelsey
We waren al een ruime tijd op zoek naar een goeie mand voor in de auto die veilig is en goed ligt voor ons klein ventje. Deze voldoet zeker en vast aan al onze vereisten want we hebben er gelijk een mand bij voor als we ergens op bezoek gaan. Nooit meer een gedoe. Zeker een aanrader!
Renske V
We waren op zoek naar een goeie autostoel voor de hond, want hij zit echt niet graag in de auto. We hadden al vanalles geprobeerd. We hadden eigenlijk net een andere vrij dure autostoel gekocht en kwamen toen op deze site terecht. Even getwijfeld want ze kosten wel wat meer, maar het zag er zo geweldig uit, dat we toch eentje kochten! En ben er superblij mee. Super product! Was heel goed ingepakt, zeer goede kwaliteit, en ik zou er zelf willen gaan inliggen. Zo comfortabel ziet het eruit!
Caroline
Perfect produkt
Brigitte gobert
Snelle levering , vlotte communicatie. Topproduct
Michelle
Geweldige service, ik ben goed op de hoogte gehouden van de levering. Super!