Chris
Hele goede webwinkel, goed snel en duidelijk contact met de verkoopster. Ook de mand zelf is mooi en van goede kwaliteit. Ons hondje moest even wennen aan zijn nieuwe bedje maar nu ligt hij er met veel plezier in. Ook de handvaten zijn erg handig om hem makkelijk te verplaatsen en in en uit de auto te pakken. Past perfect op de achterbank en blijft goed zitten. We zijn er heel blij mee en raden deze winkel dan ook aan.
Rob Hilkman
Hele fijne verkoopster met zeer goede producten. Klantenservice is uitstekend en de levering is keurig verpakt en heel snel. Zelfs de nazorg is geweldig. Ik kan deze verkoopster zeer aanbevelen. De reismand bevalt prima en mijn hondje ligt heerlijk te slapen in de auto en is ernergiek na de rit.
Cheryl
Contact met owner van de wegshop verliep super! Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag over de geschikte maat voor ons hondje. De luxe autostoel werd de volgende dag al netjes bezorgd. Ons hondje springt er uit zichzelf in en ze vindt het heerlijk om haar hoofdje tegen de dikke kussens te doen tijdens het rijden. Ze wisselt dat af met ontspannen tegen de zijkant leunen en naar buiten kijken. De autostoel ziet er ook nog eens mooier en chiquer uit in het echt dan ik had verwacht, dus helemaal super. Echt een aanrader!
Linda Vervloet
Ik wilde de stoel graag zo snel mogelijk krijgen ivm vakantie.
Keurig geregeld!
Echt een hele mooie fijne stoel. Mijn pup ligt er prinsheerlijk in en kan als hij wil ook lekker naar buiten kijken.
Echt een top product!
Maria
Erg mooie en goede kwaliteit hondenstoel. Ik zocht iets waar mijn hond comfortabel en veilig in kan reizen. Ze kon al goed mee in de auto maar met deze hondenstoel pakt ze wat meer haar rust en staat niet steeds op. Zeer ideaal voor langere afstanden. In het begin vond ze het wat wennen maar nu springt ze er uit zichzelf in en gaat heerlijk liggen. Montage was simpel en het vastzetten in de auto eenvoudig. Wij zijn erg blij met dit product, echt een aanrader.
Bert
Onze hond was altijd erg onrustig in de auto en bleef maar staan op de bank. Op advies van onze dochter die laaiend enthousiast is over deze luxe dog car seat heb ik er ook een besteld. Inderdaad onze hond ligt heel ontspannen in deze seat en wij zijn er super blij mee. De levering van dit product ging super snel en wij werden tijdens de levering keurig op hoogte gehouden door Carlin Eliane. Alle lof voor dit bedrijf van ons.