Sandra
Super netjes geholpen en Ted vind de Autostoel/mand
helemaal geweldig 👌🏽
Jolanda
Ik ben heel tevreden met mijn L’élianne reistas/bed. Hele goede kwaliteit en mooi afgewerkt. En het contact met de eigenaresse echt TOP!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fiona
Gewéldige service, kwaliteits producten en klantvriendelijk. Heb de rain coat besteld en mijn hond is er erg blij mee. Zit goed, doet makkelijk aan en staat hem erg goed. Helemaal blij met mijn bestelling.
Lilian
Een vlotte verwerking en levering van de bestelling. De reismand is een mooi product. Onze cockerspaniel zit er graag in. Thuis ligt de reismand opengeritst en ook dan maakt de hond er graag gebruik van.
Toeter (lifeoftoeter)
Toeter vindt de tas/mand helemaal geweldig. Hij ligt standaard in de auto en ze ligt nu altijd lekker te slapen als we gaan rijden. Je kan hem makkelijk meenemen en als ‘plaatsje’ gebruiken. De levering was snel en het contact is heel goed. Ik heb de tas al aan wat mensen aangeraden bij puppycursus en daarom geef ik 5 sterren!
Soia
Soia vindt auto rijden verschrikkelijk en kon maar geen rust vinden. Nu, met zijn nieuwe bedje, gaan de ritten steeds beter. Hij kan veilig uit het raam kijken en Soia lijkt veel rustiger nu hij zo comfortabel zit ❤️
Ook is de communicatie en levering echt super! ✨