Rein
Goede service, vragen worden duidelijk en correct afgehandeld. Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit, wij hebben de hondenstoel/mand voor in de auto en tevens voor in de hotelkamer als we onderweg zijn, lekker zijn eigen plekje. En in ons huisje in Spanje maakt hij er ook lekker gebruik van.
Rudi Krösschell
Een fantastische travel bag voor onze hond in de auto. Veilig en comfortabel. Ze slaapt er rustig in, in korte en lange ritten.
Charlotte
De stoel was sneller binnen dan verwacht. Mijn Shiba rilde en geeuwde altijd in de auto. Sinds we de stoel hebben rilt een geeuwt ze een stuk minder. Liggen of zitten in de stoel doet ze nog niet, maar met veel oefenen en rondrijden zal dat in de toekomst ook beter gaan verwacht ik.
Luciana Marsicano
Dear Carlijn,

Thank you so much for my little Axel’s new car seat/travel bag. He adores it! He is a newly adopted shy mini Aussiedoodle doodle and the bag gives him an enormous amount of comfort!

It arrived just in time for our long drive from Manhattan to Nantucket (including the 2 1/2 hour ferry ride).

It was so comfy his buddy Dexter (a Standard Poodle) got jealous and jumped in! Dexter would love a slightly larger size though!

Here’s too little Axel and his friend Dexter riding in style!

Thanks so much! We love your product!

Best
Luciana
Inge
Zeer mooie stoel, waar mijn honden heerlijk in kunnen liggen, zowel thuis als in de auto. Kunnen nu ook makkelijker naar buiten kijken, omdat ze hoger zitten. Makkelijk schoon te houden. Bestelling was er binnen een paar dagen.
Hester
Autostoel gekocht voor onze Australian labradoodle van 4 maanden. Sinds dit stoeltje vindt ze het niet erg meer om mee te gaan in de auto. Ze kan er nog in groeien, dus ik denk dat we hier jaren plezier van gaan hebben. En als we op visite gaan dan heeft ze een heerlijke mand om in te liggen. Kortom: we zijn allemaal superblij met deze aankoop. En we hadden de autostoel/mandje heel snel binnen.