Priscilla Jourdan
Contact met de leverancier is subliem. Snel, praktisch en erg vriendelijk. Het product, een travelbed voor honden, is van hoge kwaliteit en erg mooi om te zien. Mijn puppy vind het heerlijk om samen op pad te gaan met de auto.
@jackrussellbo_tje (Michelle)
Geweldige service, mijn vragen over de reismand en het badjasje werden netjes beantwoord. Verzending ging erg vlot. Ook het pakket was erg mooi en verzorgt verpakt, de zijkanten van de reismand zijn mooi stevig en toch nog zacht, de onderkant (kussen) is echt super zacht. Ook dat de voorkant open kan is een groot pluspunt. De reismand is super luxe en een echte eyecatcher! Het badjasje (Maat M) is van hele mooie kwaliteit, en erg stevig. We hebben hem vandaag getest na het douchen en het werkt echt heel goed, Bo’tje heeft het niet meer koud en ze droogt snel op. beide producten zijn een echte aanwinst en must have voor elke hondenliefhebber.
Puktheteckel
Kwaliteit, luxe en service! Top product! Uiterst tevreden mee. Aanrader!
Nancy.a
Nous adorons ce cousdin de voyage 😍😍😍
Il est tres beau,confortable, robuste,facile pour le nettoyage ey sécurisant avec ses attaches et sa ceinture.
Le service client est au top,réponse très rapide et d une grande gentillesse.
Encor merci car Malina l adore 😍😍😍
Je vais en parler autour de moi
Angela
Super functioneel! Is fijn om te vervoeren, maar je hebt ook meteen een mand!
Steffie
Snelle levering, de carseat die ik bestelde zag er ook perfect uit zoals ik mij had voorgesteld! En het allerbelangrijkste, mijn hondje is er gek op !