BO feest
Communicatie was zeer goed, afspraken werden nagekomen. Verbeterpuntjes: 1 zender stoorde en de handleidingsvideo die online stond was verouderd waardoor het lastig aansluiten was.
Elise
Hele snelle, duidelijke communicatie en alles in de silent disco set werkte super! We hebben een heel leuk feestje gehad :)
Marleen
Supervriendelijke en snelle communicatie en daarnaast is de silent disco club heel flexibel en denkt het met je mee. Wij hebben er een top oud en nieuw feestje van kunnen maken!
Michiel van Uden
Prettig en snel contact via de mail. Alles volgens afspraak. Ook bij het retourneren. Maar belangrijker nog, alles werkte goed. Beide zenders, headsets, accuduur dik in orde. We hebben er een mooi feestje mee beleefd. Aanrader.
Linda van wandelen
Geweldig, nooit ergens anders meer een silent disco. Contact verloopt altijd erg prettig en mocht je ergens tegenaan lopen, is er snel contact.
Mark
Voor de tweede keer met ons Oud&Nieuw feest gebruik gemaakt van deze silent disco set en het was weer zeer geslaagd. Wederom alles goed geregeld en de set is top kwaliteit. Ik kan het iedereen aanraden.