WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,0/10
219 Reviews
KARIN :

Deze webshop reageert snel en duidelijk. Ik heb een Mini Massagerr Gun die echt super is voor een hardloper. Na 14 maanden werkte het apparaatje niet meer en mailde ik Massagerr. Per direct kreeg ik antwoord of ik een filmpje van het probleem kon sturen. Nadat ik dat gedaan had kreeg ik een nieuw apparaatje toegestuurd. WAT EEN SUPER SERVICE!! Massagerr TOP!! Inmiddels hebben 3 andere lopers van mijn club ook zo'n kleine krachtpatser.
Top service :

Altijd met veel plezier het apparaat gebruikt, werkt goed en is gemakkelijk in omgang. De klantenservice is erg vriendelijk en professioneel. Zij reageerde direct op mijn vraag en hebben mij uitstekend geholpen. Ik kom hier zeker terug!
Samuel :

I like the massage gun pro very much. Performance / price ratio is very good + I had experience with quite exceptional customer service.
Willem van Oosten :

Mijn tweede Massagerr gekocht voor onze dochter na het succes van de eerste voor onszelf. Snelle levering en correcte nazorg via Email ter verduidelijking van bijgevoegde handleiding (die al duidelijk genoeg was voor mij). Geweldig apparaat met vlotte verwerking.
Rachel :

Na meer dan 1 jaar vertoonde mijn Massagerr Gun Pro apparaat ratelende geluiden. Na het gemeld te hebben en een video opname van het ratelende geluid heb ik prompt een nieuw toestel toegestuurd gekregen. Dus niets dan lof voor dit super klantgericht bedrijf.
Marco :

Zeer goede mini massage gun. Degelijke kwaliteit en werkt super goed. Alles werd snel geleverd. En het contact met de klantendienst loopt vlot en ze zijn super vriendelijk. Een aanrader!!