Marissa
Fijne cursus, concrete informatie afgewisseld met ademhalingstechnieken en andere hypnobirthing oefeningen. Dit voelde als een goede voorbereiding op de bevalling.
Nathalie Vermaak
Superfijn dat de cursus ook online gegeven wordt, door de Corona-situatie voelde een online cursus fijner voor ons. De online cursus was net als een live cursus met andere cursisten, maar dan lekker thuis vanaf de bank!
William Best
It was a very useful and fun course. Esther really took the time for us to show all kinds of breathing exercises and told us all about how to prepare ourselves in the best way for the birth of our baby. I'm really happy we took the course. We feel more ready now and also more comfortable in the things that will come. So I definitely recommend this course. It's given in Dutch and English
Marlien
Deze cursus voldeed niet aan m’n verwachting. Hoewel ik geloof dat Esther haar vak verstaat, werkte voor mij deze cursus niet. Ik vond het veel gepraat (ook teveel ingegaan op persoonlijke ervaringen van andere cursisten) en had gehoopt op het aanleren van goede ademhalingstechnieken. Dit werd kennelijk bewaard tot aan het eind van de cursusdag, maar dat heb ik niet volgehouden. Ik heb gekozen voor de cursus op 1 dag, dat vind ik niet aan te bevelen als je al flink zwanger bent, want het is erg veel zitten.
De bevalling is overigens prima verlopen, ook zonder cursus.
Overigens fijn dat het andere vrouwen wel heeft bijgedragen!
Karin
Professionele zorg met warme en nuchtere blik op hypnotherapie. Esther geeft aan welke keuzes je hebt als zwangere. Zij maakt duidelijk onderscheid tussen bewijzen en overtuigingen van hypnobirthing. Ik heb twee fantastische bevallingen gehad waarvan ik heb kunnen geniet. Beide keren was is ontspannen en goed voorbereid, waarvoor ik zeer dankbaar ben, met name Esther.
Rianne
Heldere uitleg, overzichtelijke informatie, hele fijne oefeningen en tegelijkertijd veel ruimte voor vragen of wat er ook maar speelt in de groep. Een hele fijne prettige voorbereiding op je bevalling.