Anne de Waard
Fijne cursus met goede informatie!
Merel
Super fijne cursus, Jisca bracht haar kennis op een prettige en kundige manier over en er was veel ruimte voor vragen, we hebben er veel van geleerd en veel vertrouwen gekregen in de bevalling. Dankjewel!
Mariska
Hele fijne cursus!
Christianne
Heel fijn contact, zeer goede uitleg en oefeningen omtrent hypnobirthing. Super service omtrent levering van het bevalbad en een heel fijne ervaring gehad bij gebruik van het bevalbad! Aan iedereen aan te raden!
Elise
Wij hebben de cursus door Esther als super nuttig en fijn ervaren. Zowel informatief op wat je kunt verwachten, scenario’s en eventuele keuzes die je hebt, als oefeningen om te ontspannen en met vertrouwen naar de bevalling uit te kijken. Daarnaast leer je hoe je je eigen regie kunt houden tijdens de bevalling. Uiteindelijk was mijn bevalling een flinke rollercoaster, waarbij er meerdere dingen mis liepen en er meerdere keren over een keizersnede gesproken werd. Mede dankzij deze cursus is het uiteindelijk een vaginale bevalling geworden en kan ik met een goed gevoel terug kijken op de bevalling. Wat mij betreft is deze cursus dus echt een aanrader!
Querine
Ik raad het iedereen aan om de cursus te volgen! Esther is een hele warme vrouw die ons veel inzichten heeft gegeven. Er komt veel aan bod waar ik/wij onwijs veel aan hebben gehad. Zowel tijdens de zwangerschap als bevalling.
Dankzij de cursus is mijn 2e bevalling, na de 1e traumatische, een hele fijne ervaring geworden.