Danielle Vink
Wat een fijne, rustige en ongelofelijk kundige vrouw is Najva. Zonder haar begeleiding was mijn bevalling nooit hetzelfde geweest. Ze weet wat ze zegt, op het juiste moment. Ze is er voor je wanneer je het écht nodig hebt.
Daphne
Fijne begeleiding en goede informatieve cursus
Esther
Vlak voor mijn bevalling gelukkig nog aan kunnen sluiten bij de cursus, gegeven door Najva. Als ontzettend prettig ervaren. Een fijne kleine groep en Najva die met theorie en voorbeelden uit de praktijk info gaf maar vooral ook aansloot op onze wensen en vragen. De ademhalingstechnieken toe kunnen passen tijdens mijn bevalling, en belangrijker nog; hoe in je kracht te staan en in jezelf te geloven, hoe je bevalling ook verloopt.
Ester
Hele fijne cursus gehad bij Esther. Ontzettend veel geleerd over de bevalling en de voorbereidingen. Ik ben met een super fijn en goed gevoel mijn bevalling in gegaan en heb de bevalling als zeer positief ervaren. Fijn om de ademhalingstechnieken te gebruiken om weeën op te kunnen vangen en om goed voorbereid de bevalling in te gaan.
Iris
Ik denk dat niemand minder open stond hiervoor dan ik maar mede dankzij deze cursus was ik heel goed voorgelicht en voorbereid op de bevalling. Uiteindelijk precies de bevalling gehad die ik wilde, in bad en zonder ingrepen of pijnstilling. Hierover waren we goed voorgelicht tijdens de cursus.
Buket
Super fijne cursus. Ik was vooraf sceptisch, dacht dat het te zweverig zou zijn voor mij. Esther bereid je in 4 avonden voor op de bevalling. Je krijgt tips mee die tijdens je zwangerschap al handig zijn en die je kunt toepassen in het dagelijkse leven. De sessies zijn interactief en erg prettig. Naast theorie krijg je ook handige tips en informatie voor tijdens de bevalling in het ziekenhuis.