Marjolein van Rooij
Ik heb de verzwaarde deken nu ongeveer een maand. Tegen mijn verwachting in sliep ik de eerste nacht al stukken sneller in en vooral ook veel dieper. Echt een verbazing! Ik zou iedereen de deken aanraden en de klantenservice is ook nog eens heel vriendelijk. Bedankt!
Grace
Goede info, via chat snelle levering.
janine
Snelle levering goed product
Jordan
Deze deken heeft mijn manier van slapen compleet veranderd! Ik heb de deken een maand geleden besteld en ik wil nooit meer ergens anders onder slapen.Ik merk dat ik 's nachts veel minder heen en weer beweeg en dat ik minder vaak wakker word. Er werd vermeld dat ik een aantal dagen moest wennen, maar dat was bij mij gelukkig niet het geval. De levering was overigens ook top geregeld en er zat een leuk kaartje bij. Kortom, ik ben te spreken over Slaapt en raad het iedereen aan. Bedankt!
Max
Een verzwaringsdeken gekocht van hoge kwaliteit. Pakketje was snel binnen en een goede service. Ik zou deze verkoper zeker aanraden!
Linda
De levering kwam een dag eerder dan afgesproken, waar ik erg blij mee was. De klantenservice was erg vriendelijk en niet onbelangrijk, de verzwaringsdeken slaapt heerlijk.