Anita
Levering binnen 2 weken, de bezorger heeft alles super goed uitgelegd van A tot Z! Bedankt voor de service en de prachtige e-scooter
Abdirahman
Voor E-scooterexpert staan de klantservice, kwaliteit en de levertijd boven alles. En bovendien zijn ze heel goed in luisteren naar de klant. Dat is de reden waarom ze van mij 5 sterren krijgen.
Ik heb eerst zoveel vragen gesteld via de live chat bij Merel en zij heeft alles super uitgelegd zonder wachttijd. Ik heb meteen de Emco Novi besteld.
Scooter netjes afgeleverd.
Bij het leveren heeft Tim alles duidelijk uitgelegd, zoals de bedieningsknoppen van de scooter, het opladen van de accu, verzekeren en dergelijke. Kortom Ik ben heel erg tevreden. E-scooterexpert is zeker aan te raden!
Atiq
Superservice, zeer korte lijnen. Alles wordt telefonisch superfijn uitgelegd.
Ik had de Nipona F3 gekocht, binnen een week geleverd. Na levering had de scooter een kleine afwijking. Werd door Tim heel goed geholpen, de nazorg was ook geweldig.
kortom een zeer goede en degelijke site om e-scooters te bestellen.
Claire H.
Telefonisch super goed geholpen door Tim, daarna toch nog een paar vragen gesteld via de livechat bij Merel en ook zij gaf super goed antwoord. Scooter aangeschaft en tot dusver super tevreden
Wendy
Super tevreden over dit bedrijf! Ik heb de nipponia Lifan gekocht en deze was binnen 1 week geleverd. Voordat ik de scooter heb aangeschaft ruim een uur lang geholpen via de LiveChat, dat was ook fijn!
Dylan
Juiste partij voor elektrische scooters! kwaliteit is goed en levering was snel