Pauline
Super geholpen door Chevano, erg blij met mijn Volty scooter! E-scooterexpert valt zeker aan te raden!
Rob van der Weide
Tijdens het bestelproces was er goede en snelle communicatie. De service die geleverd werd was uitstekend.
Peter Meinders
Geweldige service! Proef gereden in Giethoorn en na overeenstemming met de koop en de accesoires werd de scooter al na anderhalve week geleverd. Op de terugreis naar huis ging iets niet goed met de topkoffer en na een telefoontje hierover kwam Tim bij me thuis langs om het te verhelpen. Prima! Zeker een aanrader om hier je nieuwe e-scooter te kopen
Jetse
Mooie producten, snelle en uitgebreide service. Denken met je mee, vriendelijk en reageren snel. Erg blij met mijn scooter!
Mik
Hele fijne ervaring met e-scooterexpert: Fijne, zeer vriendelijke mensen; zeer behulpzaam; korte communicatielijnen; goede info vooraf en fijne service achteraf. Komen afspraken na; zeer attent.... oftewel ik kan e-scooterexpert van harte aanbevelen.
Peter
Ik was in het begin een beetje sceptisch om een scooter te kopen via internet. Maar deze twijfel werd al snel weggenomen door de uiterst vriendelijke verkopers. Alle vragen werden snel en netjes beantwoord. Na het maken van de proefrit aan huis waren we snel overtuigd. We hebben hem meteen besteld. Ook naderhand werd je goed geholpen en kan je met al je vragen bij hun terecht. Dus niet twijfelen, gewoon bij deze winkel bestellen!