Ingrid
De perfecte service!!

Eerste contact was via chat met Michel wat heel snel en informatief was over welke dashcams en opties voor mij het beste zou zijn. Hierna direct een bestelling geplaatst waarbij deze binnen twee werkdagen bezorgd werd. Dahscams.eu bouwt de dashcams niet zelf in maar maken gebruik van inbouwbedrijven. Mijn keuze van locatie was niet meer mogelijk maar ze gingen op zoek naar een alternatief bij mij in de buurt. Omdat mijn nieuwe auto eerder werd bezorgd dan gedacht wilde ik niet wachten op een locatie dichtbij maar wilde ik op de dag van autolevering ook direct de dashcams ingebouwd hebben. Opnieuw contact gehad met Michel (op een maandag) en hij heeft ervoor gezorgd dat op de autoleverdag (op vrijdag dezelfde week) de dashcams zijn ingebouwd.

Met andere woorden: top bedrijf, goede communicatie, bellen terug volgens afspraak, maken gebruik van goede inbouwbedrijven en zetten net dat stapje meer. Daarnaast hebben ze ook concurrerende prijzen op zowel de dashcams als het inbouwtarief.
Emi
Snel en eerlijk
Engin O
Goede service voor en na de aankoop
Jewaria Luu
Hele fijne en snelle service. Dashcam zo wel als in mijn auto en die van mn nicht super netjes geïnstalleerd. Hele vriendelijke medewerkers!
Horace Nedd
Goede Service