Wim Gommeren
Super kwaliteit camera en een hele goede service
Paul
Had dashcam laten in bouwen wat verder prima ging maar was niet tevreden over het type wou er een die beter in de avond kon filmen met parkeerstand zit trouwens ook op deze huidige hij is nu inmiddels al 4 dagen oud meteen de dag dr na gemaild dat ik liever andere had van zelfde merk alleen betere dus wou hem omruilen retour doen maar dat kan niet omdat de verpakking open is gemaakt zit alleen plastickje op de lens maar goed raar dat je hem niet mag omruilen je heb toch 14 dagen bedenk tijd is me eerste die ik ooit komt dus hoe moet ik nou zie hoe hij werkt dus mensen koop hem bij bol.com en zoek zelf inbouw station bij hun kan hij gewoon retour das trouwens met de meeste spullen alleen retour label downloaden
Bob
Camera voor en achter beide netjes geĂ¯nstalleerd. Geen draadje of kabeltje te zien. Alles netjes weggewerkt.
René Rauwers
ik ben uitermate tevreden over de montage van mijn dashcam in mijn nieuwe auto. Het is op een professionele wijze gedaan. Uitstekende klantvriendelijkheid. En een afspraak was snel geregeld.
Pieter de Groot
Geweldige service en je vragen worden snel en netjes beantwoord. Inbouw professioneel geregeld en netjes afgewerkt
Won Yoon
Ik heb een dashcam laten inbouwen. Ik ben tevreden voor een snelle, vriendelijke en een goede service. Afwerking was ook erg gped.