Sil
Fijne rijlessen met duidelijke uitleg zeker aan te raden.
Mirre
Gerard is een hele fijne rij instructeur! Ik vond het rijden best lastig, vooral in het begin en hij had veel geduld voor mij. Ik kon goed aangeven wat ik nog wilde oefenen. We hadden altijd leuke gesprekken tijdens het rijden en heb echt veel geleerd! Ik zou het zeker aanraden om rijles te nemen van Gerard.
Amber
Binnen 2 maanden mijn rijbewijs gehaald, super blij mee. Gerard is super relaxed en rustig in omgang en neemt de tijd om je alles goed uit te leggen en te leren
Al met al een super goede ervaring!!
Eirini
Ik heb een topervaring gehad bij 123spoedrijles! Gerard geeft rustig en duidelijk rijles. Hij legt alles tot op het detail uit. Dit gaf mij meer zelfverzekerdheid op de weg en ook op mijn rijexamen! Bij deze rijschool ben ik in één keer geslaagd. Ook is zijn theorieboek zeker een aanrader. Gerard, bedankt voor je hulp en ik wens je het beste toe!
louise
erg goede rijlessen! ik heb 2 maanden les gehad en toen in 1 keer geslaagd. zeker aan te raden.
Fille
Beste rijschool naar mijn mening.
Ik heb hier een super ervaring gehad. Ik kreeg door de rijinstructeur weer zin in auto rijden en hij heeft me enorm goed begeleid. Ik raad zeker aan hier te lessen voor een fijne ervaring!