Sanna
Duidelijk en doelgericht om mijn rijbewijs mee te halen!
S.
Top rijinstructeur! Gerard geeft fijn les. Hij neemt alle tijd en legt goed uit. Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald en ben zeer tevreden over de lessen en uitleg die ik heb gehad. Binnen 2,5
Maanden rijbewijs gehaald! Topper!
Chris
Door de lessen van Gerard heb ik in één keer mijn examen gehaald! Gerard is een rustige instructeur die goed kan herkennen waar je nog moeite mee hebt en ook goed kan uitleggen. Deze rijschool is dus zeker een aanrader!
Lisanne Weidmann
Rijlessen zijn erg goed. Leraar (Gerard) is flexibel en oefent echt met jou wat je moeilijk vindt. Heb voorheen bij een andere rijschool gelest waarbij het steeds niet lukte om te slagen. Ik ben door de lessen van Gerard beter gaan rijden en heb toen toch weer vertrouwen gekregen. Toen is het gelukt om te slagen. En dat terwijl de prijzen bij mijn oude rijschool twee keer zo hoog waren! Als ik het over kon doen was ik direct bij Gerard gaan lessen.
Joanna
Doordat mijn theorie bijna afliep, via google hier gekomen. Helaas moest het nog iets langer uitgesteld worden door de corona maatregelen. Eenmaal begonnen verliepen de lessen goed met duidelijke uitleg. Gerard is een rustige man die echt ziet waar het probleem ligt en dit ook aanpakt. En inmiddels heb ik dankzij hem mijn rijbewijs gehaald. Dank je wel daarvoor.
Ronin
Goede rijschool, er wordt rustig en duidelijk uitgelegd, ik kon veel lessen per week doen en heb zowel mijn theorie als mijn praktijk in 1 keer gehaald via start en finish mijn theoriecursus in 1 dag