Eirini
Ik heb een topervaring gehad bij 123spoedrijles! Gerard geeft rustig en duidelijk rijles. Hij legt alles tot op het detail uit. Dit gaf mij meer zelfverzekerdheid op de weg en ook op mijn rijexamen! Bij deze rijschool ben ik in één keer geslaagd. Ook is zijn theorieboek zeker een aanrader. Gerard, bedankt voor je hulp en ik wens je het beste toe!
louise
erg goede rijlessen! ik heb 2 maanden les gehad en toen in 1 keer geslaagd. zeker aan te raden.
Fille
Beste rijschool naar mijn mening.
Ik heb hier een super ervaring gehad. Ik kreeg door de rijinstructeur weer zin in auto rijden en hij heeft me enorm goed begeleid. Ik raad zeker aan hier te lessen voor een fijne ervaring!
Rienk
Onze zoon heeft bij Gerard rijles gehad en is in één keer geslaagd. Hij had hiervoor wel iets meer rijlessen nodig. In afstemming met Gerard hebben we hier bewust voor gekozen én met succes. In mijn ogen is dat de kracht van Gerard. Hij kijkt naar zijn leerlingen, schat hen in en past daar de lessen op aan.
Nick
Rustige instructeur, fijn om mee te rijden!
Stijn Ter Huurne
Echt super goede rijlessen gehad afgelopen tijd. Duidelijke en makkelijke opbouw van het besturen van de auto. We begonnen echt bij de basis en stap voor stap kwam er steeds iets meer bij. Echt super fijn! Gerard legt alles rustig en vriendelijk uit en begeleide mij perfect tijdens de lessen! Door de rijlessen van Gerard in 1 keer kunnen slagen voor mijn rijexamen in een erg korte tijd! Super fijn!