Joyce
Mijn ervaring met mijn-wijnkoelkast.nl was erg positief. De website biedt een breed scala aan wijnkoelkasten van uitstekende kwaliteit. Wat mijn ervaring echt bijzonder maakte, was de uitzonderlijke service en behulpzaamheid van Sven. Hij stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en me te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ik kan mijn-wijnkoelkast.nl ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een wijnkoelkast van hoge kwaliteit en uitstekende klantenservice.
Ludo
Top service, alle vragen werden heel duidelijk beantwoord en ook naderhand werd er contact opgenomen om te vragen of de levering en installatie helemaal goed was gegaan.
eva martinez franco
Very happy with my winecooler. The order was delayed because a stock problem from Dunavox however Sven kept us informed during all the process and tried to do his best to solve the situation, offering us several alternative options of winecooler
Erwin
Wat een uitstekende service! Zowel de advisering over de wijnklimaatkast als het bestellen. Prima en makkelijk contact via Whatsapp. Heel handig en goed bereikbaar.
Duidelijke communicatie over de aflevering. ook de service na aflevering heel goed. Wij zijn ook super blij met de prachtige Dunavox.
Stefan Makar
Super blij met mijn aankoop! Ik zocht een wijnkoelkast voor mijn keuken. Tijdens het contact wat ik met Sven had, super geholpen en alles heel duidelijk uitgelegd. Monteur was ook vakkundig en super vriendelijk. Kortom, een super blije klant die dit bedrijf zeker aanraadt
Conny
Goed op de hoogte gehouden, fijne communicatie. Snelle levering van de wijn-koelkast. Ook door hen laten inbouwen, wat op korte termijn mogelijk was. Wij zijn heel tevreden over de koelkast en de verleende service.