Germaine
Echt supermooie sieraden! Ik was allang op zoek naar een leren ketting en zag een dame bij de “verraders” die een hele leuke om had! Contact gezocht en hier terechtgekomen! Inmiddels al vaker besteld! Supermooi leer en bedels eraan, heel blij mee! Topkwaliteit! En als ik een vraagje heb via de mail antwoord Monique altijd heel snel en vriendelijk! Dus een aanrader!
Belinda
Wat een geweldige webshop! Niet alleen hebben ze prachtige handgemaakte sieraden maar wát ook een fantastische service! Ik vond de gekochte hanger wat te grof voor mij en Monique stuurde mij via Whatapp foto's van een aantal alternatieven. Ze bood zelfs aan om een bestaande hanger speciaal voor mij te vermaken. Ik kon de ene hanger moeiteloos retourneren voor de andere hanger. Je merkt aan alles dat er met liefde aan de sieraden wordt gewerkt en dat ze jou aan een voor jou perfect sieraad wil helpen. Echt heel erg bijzonder om te ervaren.
Brigitte
Wunderschöne Schmuckstücke, sehr schnelle Lieferung und die Kommunikation mit den Mitarbeitern ist sehr sehr nett. Die Pakete sind auch immer ganz toll und liebevoll verpackt und man freut sich schon aufs Auspacken. Es war sicher nicht meine letzte Bestellung.
Plonie
Net mijn bestelling ontvangen via post.nl. Het ziet er persoonlijk en zo mooi verzorgd uit. Héel blij met mijn leren armband❣️
Nicole
Liebes PimbsandPearls Team,
ich möchte mich auf diesem Wege für eure wunderschönen Produkte bedanken. Sehr liebe ich eure Schals, die man ganz arg toll in verschiedenen Varianten tragen kann und zu so vielen Outfits passen. Sehr möchte ich auch euren Kundenservice hervorheben, der mit viel Engagement alle Fragen in perfekter Art und Weise beantwortet. Herzlichen Dank für alles. Viele Grüße sendet euch Nicole
Margo
Super tevreden over alles. Mooie kettingen op maat gemaakt.
Goed en heel vriendelijk overleg. Ze zijn attent en alles wordt tot in de puntjes verzorgd en naar je toegestuurd. Een echte aanrader.