WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,6/10
14 ervaringen
Rachelle Camp:

Super mooie veelzijdige kinderwagen! Alles erop en eraan. Alleen jammer dat de kleur van de kap niet overeenkomt met de kleur op de foto. Op de foto lijkt deze glanzend donkergrijs. In werkelijkheid is deze mat zilver.
Lilian Wanders - de Klerk:

Super mooie, praktische kinderwagen. Kwaliteit is erg goed en het pakket is overcompleet!
Nurdane Aslan - Yat:

Op tijd en compleet bezorgd
Sandra:

Ons zoontje is 28/07/2021 geboren en onlangs een wandeling gaan maken met de Kinderwagen van zen-kinderwagen.nl, wat een zalige wagen, rijdt zo zacht over alles, veert fijn op en neer en supermooi van uitzicht! Top kwaliteit en materiaal! We zijn ongelooflijk blij met deze aankoop, de beste die we tot nu toe hebben gedaan!! Ook wil ik even zeggen dat de service super op en top was, Thom heeft ons heel goed verder geholpen met de aankoop via mail, super vriendelijk en aangenaam om mee te communiceren!! Heel erg bedankt voor alles!! Wij genieten volop van onze baby en de kinderwagen! Veel liefs Sandra
Chavelly :

Helemaal tevreden met onze kinderwagen. Makkelijk in elkaar te zetten en in te klappen. Hoger dan ik had verwacht, wat alleen maar een plus punt is. We kunnen niet wachten op onze knul om erop uit te gaan met onze stylish kinderwagen!
Thalita Dorrepaal:

Mooie kinderwagens