WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,7/10
7 ervaringen
Nina Croes:

Goeie service super kinderwagen
Snelle reactie per mail en goeie prijs in vergelijking met andere sites
Henny:

Wij hebben een aantal weken geleden de Chicco Urban kinderwagen gekocht. De wagen is precies zoals beloofd en op de foto te zien is. Ik was heel benieuwd of de wagen gemakkelijk in te klappen zou zijn en tot mijn vreugde en opluchting is dit ook het geval.

Onze zoon ligt comfortabel te genieten en de wagen rijd fijn en is goed wendbaar.

Bedankt voor de fijne en eerlijke service die ik mocht ontvangen bij mijn vragen aan de klantenservice.
Theresa:

Veel onderzoek gedaan naar een goede kinderwagen. Het merk Quax was mij bekend door een vriendin van mij die ook dat merk had. Ik heb toen bij zen de quax crooz besteld. Deze heb ik gister ontvangen. Ik ben tevreden met de levertijd en de communicatie met zen-kinderwagen is ook erg vlot en duidelijk zelfs NA de aankoop. De kinderwagen voldoet aan al mijn eisen en past ook mooi in de achterbak van onze auto (mini cooper). Ik zou om de fijne klantenservice en onze mooie kinderwagen, zen-kinderwagen van harte aanbevelen aan iedereen.
Valerie de best:

Na het bekijken van de mooie collectie hier op zen-kinderwagen.nl heb ik gelukkig een goede keuzen kunnen maken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Quax avenue - eco Stone 3 in 1. Ik was eerst bang dat de kleur iets zou afwijken maar de kleur was precies wat het zijn moest. ik ben uiteindelijk zo blij dat ik de 3 in 1 heb genomen. Nu heb ik gelijk een bijpassend autostoeltje.
de kinderwagen is heerlijk comfortabel en licht in gewicht. We zijn de volgende dag gelijk voor een wandeling naar buiten gegaan en de rit was top ondanks de kinderwagen in de sneeuw wat moeilijker te besturen is. Onze kleine man sliep aan 1 stuk door. De kinderwagen was goed en stevig ingepakt. Ik wil zen-kinderwagen nog bedanken voor het leuke kaartje.
Arjan Nieman:

Ik had wat vraagjes betreffende twee kinderwagens waar ik en mijn vriendin tussen twijfelde, ik heb dus even contact opgenomen met de klantenservice van zen-kinderwagen. Erg vriendelijk personeel die ons heel goed hebben geholpen met het beantwoorden van onze vragen. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de Chicco Urban kinderwagen. Op maandag besteld, de dag erna op dinsdag ontvangen. Mijn vriendin is nog niet bevallen maar we hebben er al een paar proef rondjes mee gereden in de achtertuin. We zijn erg blij met al het comfort wat deze kinderwagen bied. Ook erg leuke accessoires erbij geleverd gekregen!

Ook nog bedankt aan alle lieve mensen bij zen-kinderwagen voor het lieve kaartje en de bos bloemen!