WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,8/10
10 ervaringen
Chavelly :

Helemaal tevreden met onze kinderwagen. Makkelijk in elkaar te zetten en in te klappen. Hoger dan ik had verwacht, wat alleen maar een plus punt is. We kunnen niet wachten op onze knul om erop uit te gaan met onze stylish kinderwagen!
Thalita Dorrepaal:

Mooie kinderwagens
Nina Croes:

Goeie service super kinderwagen
Snelle reactie per mail en goeie prijs in vergelijking met andere sites
Henny:

Wij hebben een aantal weken geleden de Chicco Urban kinderwagen gekocht. De wagen is precies zoals beloofd en op de foto te zien is. Ik was heel benieuwd of de wagen gemakkelijk in te klappen zou zijn en tot mijn vreugde en opluchting is dit ook het geval.

Onze zoon ligt comfortabel te genieten en de wagen rijd fijn en is goed wendbaar.

Bedankt voor de fijne en eerlijke service die ik mocht ontvangen bij mijn vragen aan de klantenservice.
Theresa:

Veel onderzoek gedaan naar een goede kinderwagen. Het merk Quax was mij bekend door een vriendin van mij die ook dat merk had. Ik heb toen bij zen de quax crooz besteld. Deze heb ik gister ontvangen. Ik ben tevreden met de levertijd en de communicatie met zen-kinderwagen is ook erg vlot en duidelijk zelfs NA de aankoop. De kinderwagen voldoet aan al mijn eisen en past ook mooi in de achterbak van onze auto (mini cooper). Ik zou om de fijne klantenservice en onze mooie kinderwagen, zen-kinderwagen van harte aanbevelen aan iedereen.
Valerie de best:

Na het bekijken van de mooie collectie hier op zen-kinderwagen.nl heb ik gelukkig een goede keuzen kunnen maken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Quax avenue - eco Stone 3 in 1. Ik was eerst bang dat de kleur iets zou afwijken maar de kleur was precies wat het zijn moest. ik ben uiteindelijk zo blij dat ik de 3 in 1 heb genomen. Nu heb ik gelijk een bijpassend autostoeltje.
de kinderwagen is heerlijk comfortabel en licht in gewicht. We zijn de volgende dag gelijk voor een wandeling naar buiten gegaan en de rit was top ondanks de kinderwagen in de sneeuw wat moeilijker te besturen is. Onze kleine man sliep aan 1 stuk door. De kinderwagen was goed en stevig ingepakt. Ik wil zen-kinderwagen nog bedanken voor het leuke kaartje.