Anouk
Altijd supertevreden met de service van MyLuca! Luca is een ontzettend lieve, hardwerkende meid die erg haar best doet om haar klanten te helpen. Je kunt haar altijd bereiken wanneer je bijvoorbeeld maatadvies nodig hebt of als je overige vragen hebt over je bestelling.
De kleding is van goede kwaliteit en modieus (maar niet de standaard producten die je ook kan vinden bij veel andere webshops). Door de lieve meid achter de webshop en de modieuze maar unieke kleding vind ik MyLuca fantastisch!
Tess
fantastische service! Ik wist niet welke maat ik moest nemen en heb om hulp gevraagd op de webwinkel, binnen 1 minuut antwoord en echt super fijn geholpen en meegedacht over leuke combinaties. Ook een echte aanrader om Luca op instagram en tiktok te volgen. Iedere woensdag een fantastische stunt waar het ook nog eens harstikke gezellig is en eigenlijk altijd een goed sfeertje hangt. Luca en haar team doen ontzettend hun best voor je en dat is super fijn!! Net weer een fijne bestelling geplaatst, ben super benieuwd!!
Fenna
Super leuke webshop. Ik ben Luca tegengekomen via tiktok en normaal scrol ik door maar deze webshop trok mijn aandacht. Hoe vaak ze klanten tegemoetkomt met leuke stunts en deals is echt fantastisch. Daarom raad ik je ook zeker aan haar te volgen op tiktok en insta om geen enkele deal te missen! Daarnaast wordt er lief en geduldig met je meegekeken voor de juiste maat en kleur die perfect bij je past. Een super lieve meid die graag met je meekijkt en je adviseert. De kleding is van goede kwaliteit en wordt je niet 'aangesmeerd' om er maar vanaf te komen. Al met al super tevreden over deze webshop!
Lisa
Ik heb nu al een aantal keer besteld op myluca.nl, en ik ben keer op keer tevreden. Altijd super leuke items! En Luca doet ontzettend veel voor haar klanten, zoals hele leuke woensdag stunts op tiktok live, wat echt top is als je wat minder te besteden hebt. Al met al een geweldige webshop🥰
Martine
Geweldige snelle service. Iedere keer verrast door mooie tassen.
Inte Jacobs
Super goede service, vragen worden snel beantwoord en ook de lives zijn altijd super om naar te kijken. Doe zo verder Luc 💖
Al meerdere keren besteld en altijd volgende dag al verzonden .🫶🏼🫶🏼
Alleen maar positieve Vibes 💖