Jaime
Hele goede kwaliteit van digitale foto's, Snelle levering, uitstekende communicatie, Duidelijke instructies
Edward
Ik was al een tijdje op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar ik mijn oude dia's kon laten digitaliseren. Het bleef maar liggen en uiteindelijk deed ik er niets meer mee. Tot vorige week, toen wilde ik vanwege omstandigheden toch de digitale foto's snel hebben. Ik zocht op een bedrijf in de buurt en kwam bij Foto Digitaliseren uit. Nou, dat is uitstekend bevallen. De communicatie was snel, duidelijk en accuraat. Ik kon de dia's brengen wanneer het mij uit kwam en al heel snel was de bestelling klaar. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de foto's. Zelfs de dia's die wat minder van kwaliteit waren, waren zo goed mogelijk omgezet. Al met al... een uitstekende ervaring en een flexibele service.
Saskia van Os
Geweldige service, zeer snelle afhandeling , betrouwbaar en betrokken. Ik vertrouwde er echt mijn jeugddia's van mijn inmiddels overleden vader, moeder en broertje aan toe en heb nu een schat aan herinneringen terug ! Ook mooie manier met dat heen en weer sturen van de dia's in keurige verpakkingen. En de prijs was het dubbel en dwars waard. Echt een aanrader!
Rebecca
Wonderful service, very fast, very professional, and the quality was top-notch. Communications were friendly and clear. Cannot recommend highly enough! :)

I had over 1000 photos digitalised, some of them very precious memories of family dating back to the early 1940s. They were safely cared for, and spots and marks removed, and some even colourised! The results were wonderful!