Bdw-webshops
Goede service, opdracht was ook zeer snel uitgevoerd! Een aantal hele mooie product foto's ontvangen die onze conversie een flinke boost gaat geven, bedankt!
Arno
Wij hebben mooie foto's mogen ontvangen waar we veel mee kunnen, ook waren een aantal foto's creatief geschoten wat wij zeker konden waarderen en een toegevoegde waarde hebben.
Tessa
We werken reeds vele jaren met Eric en zijn erg tevreden met zijn werk. We hebben niet de meest gemakkelijke producten om te fotograferen, maar Eric lukt het toch om ze mooi in beeld te brengen. Ook heeft Eric al een aantal keren onze machines en productiefaciliteiten gefotografeerd.
We waarderen zijn flexibiliteit, meedenken en samenwerking zeer!
Roel
Snel en zeer goede kwaliteit
Super snel en zeer goede kwaliteit, met oog voor detail! Resultaat zelfs nog beter dan we van te voren in gedachten hadden. Communicatie verloopt ook erg prettig. Een echte aanrader.
Huub Schmitz
Eric heeft ons geholpen met het verzorgen van foto's voor onze webshop.
De foto's zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor dragen ze bij aan de professionaliteit en de uitstraling. Top Job !
Sander
Sinds de samenwerking met Zuid Studio is onze omzet met 25% gestegen. De professionele foto's en uitstraling hebben onze omzet een boost gegeven die we nodig hadden. Dit zijn professionals die weten wat ze doen. Luisteren goed naar de wensen en voeren de opdracht perfect en accuraat uit.