Luc Luth
Vanuit onze organisatie maken we al enkele jaren gebruik van Eric's fotografische diensten. Voordat het hoogseizoen start, zorgt Eric ervoor dat onze (nieuwe) producten weer optimaal in beeld gebracht worden waarbij veel aandacht geschonken wordt aan details en kleuren. Eric denkt graag mee in het opstellen van de producten zodat alle pluspunten van het product direct zichtbaar zijn. Kortom, een vakman die wij alleen maar kunnen aanbevelen!
Bdw-webshops
Goede service, opdracht was ook zeer snel uitgevoerd! Een aantal hele mooie product foto's ontvangen die onze conversie een flinke boost gaat geven, bedankt!
Arno
Wij hebben mooie foto's mogen ontvangen waar we veel mee kunnen, ook waren een aantal foto's creatief geschoten wat wij zeker konden waarderen en een toegevoegde waarde hebben.
Tessa
We werken reeds vele jaren met Eric en zijn erg tevreden met zijn werk. We hebben niet de meest gemakkelijke producten om te fotograferen, maar Eric lukt het toch om ze mooi in beeld te brengen. Ook heeft Eric al een aantal keren onze machines en productiefaciliteiten gefotografeerd.
We waarderen zijn flexibiliteit, meedenken en samenwerking zeer!
Roel
Snel en zeer goede kwaliteit
Super snel en zeer goede kwaliteit, met oog voor detail! Resultaat zelfs nog beter dan we van te voren in gedachten hadden. Communicatie verloopt ook erg prettig. Een echte aanrader.
Huub Schmitz
Eric heeft ons geholpen met het verzorgen van foto's voor onze webshop.
De foto's zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor dragen ze bij aan de professionaliteit en de uitstraling. Top Job !