Gwen Ruitenbeek
Cupcake buddy heeft onze trouwtaart verzorgt voor 3 juli 2021. Voorafgaand aan de trouwdag hadden wij een proefsessie. Hierbij werden vullingen, cakes en toppings apart geserveerd en daarnaast konden wij haar gemaakte combinaties proeven. Het was ontzettend goed verzorgd en alles smaakte voortreffelijk. Op onze trouwdag was het erg warm en heeft Cupcake buddy in overleg met ons besloten om bloemen in plaats van bessen op de cake te doen en dat was een professionele keuze. De taart zag er prachtig uit en we hebben allen genoten van de taart. De favoriet was de pistache cake met frambozen vulling en afgesmeerd met witte chocolade ganache. Ik raad cupcake buddy zeker aan voor iedereen die een elegante en speelse cupcake of taart wil!
Nikki
Wij hebben voor de tweede keer hier besteld en kan niet anders zeggen dat wij de service super hebben ervaren. De lekkerste mini cupcakes die ik ooit heb gegeten! De chocolate met berries is echt een aanrader!!! Uitstekende communicatie en goede service!
Sharda
De cupcakes zien er altijd prachtig uit super mooi gedecoreerd en heerlijk van smaak😋👌
Vriendelijke service 👍
Hilde van Marrum
Alles zag er prachtig uit en het was heerlijk!
M.
Goede service, hele lekkere cupcakes en niet te zoet. Zal zeker nog eens bestellen!
Nikki Ross
Absolutely delicious, made my Mother’s Day extra special! Can't wait to place my next order and enjoy the delightful cupcakes all over again yum yum!