Jaclyn Connolly
The cake was delicious! This is my second time having had from Cupcake Buddy Leeuwarden. A friend of mine ordered my own cake and then I ordered one a few months later. The patience and creativity were supportive of what I was envisioning. Thecake was not only beautiful, but tasty, which nowadays doesn’t always happen. I would and have recommended Cupcake Buddy Leeuwarden to others and plan to order again. For me the winning combination of service and product really stood out to be. You can’t beat that.
Roya
De service was erg goed. Er werd actief met mij meegedacht over de smaak en decoratie van de cupcakes. Remya is ook erg benaderbaar en aardig in de omgang. Het resultaat is ook uitstekend, de cupcakes zagen er niet alleen mooi uit, maar deze smaakten ook heerlijk!
Helga
Goeie communicatie, wensen worden besproken, snel geregeld en prachtige en lekkere taart
Gwen Ruitenbeek
Cupcake buddy heeft onze trouwtaart verzorgt voor 3 juli 2021. Voorafgaand aan de trouwdag hadden wij een proefsessie. Hierbij werden vullingen, cakes en toppings apart geserveerd en daarnaast konden wij haar gemaakte combinaties proeven. Het was ontzettend goed verzorgd en alles smaakte voortreffelijk. Op onze trouwdag was het erg warm en heeft Cupcake buddy in overleg met ons besloten om bloemen in plaats van bessen op de cake te doen en dat was een professionele keuze. De taart zag er prachtig uit en we hebben allen genoten van de taart. De favoriet was de pistache cake met frambozen vulling en afgesmeerd met witte chocolade ganache. Ik raad cupcake buddy zeker aan voor iedereen die een elegante en speelse cupcake of taart wil!
Nikki
Wij hebben voor de tweede keer hier besteld en kan niet anders zeggen dat wij de service super hebben ervaren. De lekkerste mini cupcakes die ik ooit heb gegeten! De chocolate met berries is echt een aanrader!!! Uitstekende communicatie en goede service!
Sharda
De cupcakes zien er altijd prachtig uit super mooi gedecoreerd en heerlijk van smaak😋👌
Vriendelijke service 👍