Dominique
Heel origineel deze kerst kaarten, ik ga ze naar mijn klanten sturen en ben nu al benieuwd naar de reacties.
Ilona Panis
Woorden voor de heb heeft niet alleen toffe kaarten op de website staan. Ze staan ook open voor een gepersonaliseerde opdracht. Contact gelegd met Marjanne die meteen mee dacht en voorbeelden uit haar bestaande kaarten liet zien voor idee├źn. Geweldig vond ik het en weet zeker dat mijn ontvangers dit zoals ze op haar website ook beschrijft "voor ever" koesteren.
Snelle service, goede kwaliteit, super mooi verpakt, er wordt aandacht geschonken aan het product en echt een kadootje om te ontvangen. Ga zo door!
Stephan Otter
Geweldig en unieke attentie om te geven bij een verjaardag, geboorte , jubileum , trouwerij of andere gelegenheid. Daarbij ook een zeer positieve en klantvriendelijke ervaring !
Kim
Super goede service en mooi verpakt .Ik heb de kaartjes voor juf besteld als klassen cadeau.Heel de klas vond het leuk om te doen en de juf vond het super leuk om te horen hoe alle kinderen dachten .
Sandra
Super tevreden! Er werd goed meegedacht over de speciale gelegenheid (25 jarig jubileum). Kaartjes waren erg mooi en gepersonaliseerd opgemaakt. Snelle service. De ontvangers waren enthousiast en verrast. Echt een aanrader!
Stan
Keurig op tijd en verzorgd afgeleverd.
Aanrader om cadeau te doen!