Yorick
Goed en origineel concept. Ben zeer tevreden met mijn bedrijfsnaam en logo. Bedankt!
Roos
Snel en efficiënt aankoopproces. Na aankoop contact gehad met Hans die ervoor zorgde dat de transactie, eigendom en machtigingen van het domein en logo correct werden overgedragen.
Suzanne
Je domeinnaam is tegenwoordig ook je merk. Alle goede domeinen zijn bezet dus de opties zijn beperkt. Daarom zie je steeds vaker van die moeilijk gespelde bedrijfsnamen, puur omdat het domein nog vrij is. Dit was voor ons geen optie omdat de naam dan continu moet worden gespeld en uitgelegd. Met een Q hier en de F is een V... Bedrijfsnaam.nl was hierin echt een uitkomst. Goede en zeer snelle service met prachtige logo’s en domeinnamen.
Martijn H
Goed geholpen en snelle reactie. Naast een mooi product goede after service.
Kes
Dankzij Bedrijfsnaam.nl hebben wij snel en eenvoudig een merk opgezet voor één van onze businesses. Goede services, niet op aan te merken.
Zef Meeuwenoord
Na dagenlang brainstormen over onze bedrijfsnaam heb ik het opgegeven. Als je niet al vastloopt in het proces blijkt ook nog eens vrijwel iedere domeinnaam bezet te zijn.

Het was een verademing om simpelweg een naam te kiezen uit een kant-en-klare selectie waarover is nagedacht. Onze sterke domeinnaam straalt vertrouwen uit en in combinatie met een professionele website doe je eigenlijk niet meer onder voor gevestigde partijen. De prijs/kwaliteit is zeer goed, zeker in vergelijking met andere ontwerpers en bureaus. Al met al een hele goede keuze, zou het iedereen aanraden!