Eline
Top service ik had een mail gestuurd over hoe lang mijn bestelling duurde. Ik kreeg snel antwoord dat ze alleen de webshop runde en dat het wat langer duurde. Toen ik vandaag Mijn bestelling kreeg zaten er zoveel leuke extra’s bij. Dit is echt top!
DPM de Jong
Op de website van de Heroes Dutch Comic Con kwam ik Kawaii4u tegen en uit nieuwsgierigheid eens gaan kijken wat Kawaii zijn. Ik trof een assortiment schattige, gedetailleerd beschilderde figuurtjes aan en heb meteen een bestelling geplaatst, die keurig verpakt en snel werd afgeleverd. Topshop, goede service, aardige mensen en telkens weer een leuke verrassing als de bestelling binnenkomt (tja, want blindboxen). Aanrader!
Jan Verschure
Mooie producten, snel geleverd en superfijne service. Ik heb al meerdere keren iets besteld en ga dat zeker nog vaker doen.
Finn T
De levering duurde iets langer, dit kwam omdat de eigenaresse ziek was. Omdat ze het in deze periode niet kon verzenden kreeg ik heel veel extra's! Heel erg vriendelijke communicatie ook! Toen ik de doos openmaakte had niet niet zoveel leuke (en veel) dingen verwacht! Ik ga zeker vaker bestellen bij deze webshop voor meer leukere (en lekkere) dingen. Iedereen die ik ken en hierin geïnteresseerd zou zijn ga ik dit zeker aanraden! De Track & Trace is ook een slimme zet..!
Nikita Vinkenborg Bottelier
Geweldige service, vriendelijke communicatie, zeer tevreden over mijn bestelling . Zeker een aanrader !!!
Marijke
Goede service, snelle reactie op een vraag en de bestelling kwam met wat leuke extraatjes voor de kids binnen. Super!