Olga Borsboom de Ruiter
Mooie prijzen en goede service
JW
Op 26 december tweemaal de marmeren onderzetters besteld. Geen mail ontvangen mbt de verzending. Op 7 januari gevraagd hoe lang de levering zal duren. Ik had immers al betaald en ik wachtte alweer twee weken lang op het pakketje. De feestdagen zaten er tussen dus er bewust voor gekozen twee weken af te wachten. Daarop twee dagen later (9 januari) een reactie ontvangen dat de onderzetters uitverkocht waren. Het geld zou zsm teruggestort worden en een excuses werd aangeboden. Op 13 januari nog geen geld ontvangen dus via de mail gevraagd wanneer het geld terug gestort werd. Geen reactie gekregen. Op 18 januari wederom een mail verstuurd met een eis in deze week het geld nog te ontvangen. Anders zou ik helaas juridische stappen moeten ondernemen. Diezelfde avond om 21:17 stond het geld op mijn rekening. Eerst kan je ze helaas amper bereiken en na het benoemen van juridische stappen ondernemen in mijn laatste mail konden ze het ten alle tijden terug storten. Opmerkelijk.

Slechte service; wees op je hoede hoeveel geld je hier wilt spenderen want het lijkt alsof het product op voorraad is maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Vervolgens moet je dus ook nog achter je geld aan blijven vragen aangezien zij daar ontzettend laks mee omgaan. Ik vraag mij af wanneer ik niet benoemd had juridische stappen te ondernemen of ik mijn geld ├╝berhaupt wel had ontvangen.

Op 02-05-2022 is het keurmerk ingetrokken van deze site. Omdat er op klachten van klanten niet adequaat is gereageerd. Deze informatie kan je vinden op: www.webwinkelkeur.nl
pjotr vd horst
Snelle levering
Mathilde
Super service en heel mooi deurbeslag.
Elsemieke van Hofwegen
Mooie producten en fijne service.
Jeff Engelbertink
Onlangs mijn eerste huis gekocht en daarbij meteen de deurklinken vervangen omdat de oude piepten, kraakten en gewoon goedkoop aanvoelden. Na een beetje zoeken kwam ik uit bij de Ostium Ovada. Eerst een testpaar besteld en die voelden direct goed aan. Ook na installatie (heel makkelijk) voelen ze stevig en degelijk terwijl mijn deuren er nu chique uitzien. En niet te vergeten... de eigenaar is uiterst vriendelijk. Ik was vergeten om mijn 10% korting te gebruiken. Heb daarvoor gemaild en hij heeft mij het achteraf teruggestort.

Mijn complimenten Steven!