Hielko Mels
je krijgt de tijd, advies en mogelijkheid om uitgebreid te testen en uit te zoeken. Inmiddels keurig afgeleverd en in elkaar gezet en tot slot, hij ligt heerlijk.
Cindy
Ik heb echt een heerlijk bed gekocht. Tijdens het uitkiezen qua matras en topping kreeg ik uitgebreid uitleg hierover en het ligt perfect. Deze mannen geven ook de beste service die ik ooit gehad heb. Ik had een verkeerd hoofdbord gekocht door een miscommunicatie en heb geheel kkosteloos een nieuw hoofdbord gekregen en gratis montage. Ze denken heel erg met je mee en vinden het heel belangrijk dat de klant happy is. Ik raad iedereen beslist aan om hier hun bed te kopen.
Dennis
Door te sluiten!

Dit bedrijf is 1 grote oplichtings zooi, adverteren met mooie woorden. Maar puntje bij paaltje krijg je bagger geleverd, matras diktes kloppen niet. Na 3 matrassen nog steeds de verkeerde! Hoe dom kan die syndroom zijn die daar werkt?

Tegoed betalen ze NIET terug en reageren dan niet meer!

Maanden / jaren adverteren met 27cm matrassen en dan 21 cm leveren. Veel mensen klagen er over, maar ze lullen zich er elke keer uit met de zin:

Het wordt aangepast is een fout op de website! Maar nu 4 maanden verder nog steeds leugens!

PAS OP VOOR DEZE MISLEIDENDE INFORMATIE!

Koop een matras bij de Ikea, 25jaar garantie en die komen hun woord wel na! Dikte klopt en ook de informatie, bij Actie Boxspring en/of matrasaanbieding is het 1 en al leugens!
Claudia en Ralph
Gewoon goed advies, geen aangesmeerde dure merken. Door de topper met binnen vering geen pijn in de schouders meer. 1 woord fantastisch.
Deborah
Het is heel bijzonder dat ze zulk maatwerk leveren tegen deze bodemprijzen. Het slaapt top en in verhouding tot andere ook nog eens snel geleverd.
Marvin
Telefonisch goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen. Levertijd liep iets uit maar, binnen 1 week sliep ik op mijn nieuwe bed en ik kreeg nog 2 kussen als service cadeau ook. Al met al een hele positieve ervaring en zeker een aanrader.