Clemens van der Geugten
Prima te volgen en dito levering
Anoniem
Goede kwaliteit, snelle levering en korting uit zichzelf gegeven.
Louwers
Super Service.... en MEGA snel!! Heel blij mee!!
liesbeth Blanket
Geweldige service super mooie volop keus aan Elastische veters en riemen voor jong en oud en voor elke type schoen /sneakers / laarzen enz.. en wat bij mij zeer zeker gewaardeerd wordt is dat ze alles doen om het je totaal na je zin te maken als iets er niet is krijg je netjes een mail en dan is het aan jou of je dat wild ja of nee dan zoeken ze samen met jou een goede oplossing zodat het van beiden kanten ieder tevreden is heb al een aantal keren bij hun besteld en ik zou iederéén aanraden om dat ook te doen je krijgt ook nog eens waar voor je geld Top website
Peter Vlugt
Snelle levering. Er was wel een foutje gemaakt met wat er geleverd is. Dit is keurig opgelost. Dat is voor mij een bevestiging dat de service goed is.
Fam. Meersschaert
Had per ongeluk de verkeerde veters besteld en tot mijn grote verbazing is mijn fout door het team van Agletless op sublieme wijze rechtgezet. Inmiddels ongeveer een dozijn veters in gebruik en blijf versteld staan van de goede kwaliteit. Service is ongeëvenaard. Zal in de toekomst al mijn schoenen blijven voorzien van jullie veters.