Jos Groskamp
Toch maar een elektrische auto gekocht voor de stadsritten. Nu nog een laadpaal! Internet afgestruind en daarna het overzicht helemaal kwijt. Aanbieders zien zelfs kans om op de eigen site hetzelfde product voor verschillende prijzen aan te bieden. Veel cowboys. Toch 3 aanbieders offerte aangevraagd. Resultaat aanbiedingen tussen 2400 en 1350 voor nagenoeg dezelfde laders. Via mond op mond reclame terecht gekomen bij WIR-duurzaam in Haarlem. Kreeg perfecte overzichtelijke aanbieding met precies wat ik wilde. Was ook nog de goedkoopste. Is goedkoop duurkoop? Toch besloten om voor hen te kiezen. Was een goede keuze. Leuke monteurs die netjes werkten en de boel ook weer netjes achterlieten. Wel een licht weigerende constante Wifi verbinding, waar ik niet helemaal gelukkig mee was, maar na contact gehad te hebben met Sjoerd van WIR, werd ook dat probleem snel opgelost en nu werkt het systeem perfect. Sjoerd vertelde alleen maar voor 5 sterren te gaan en dat is ‘m gelukt. Ik ben zeer tevreden en kan WIR duurzaam iedereen aanbevelen.
Eefje
Goede service aan de voorkant; wordt met je mee gedacht en makkelijk samen een afspraak in kunnen plannen. Vriendelijke monteurs die negjes werk hebben geleverd. Nagebeld of alles naar wens was opgeleverd. Top!
Stijn
Erg fijne service:
-vriendelijk
-Vooraf voldoende informatie ter voorbereiding
-Vriendelijke installateurs die met je meedenken en alles netjes achterlaten
Tai
Erg fijne service. Alles netjes doorlopen en achtetgelaten door de monteur. Het ziet er top uit!
Pascal
Erg fijn bedrijf! De afspraak om de Easee laadpaal te komen installeren was gemakkelijk en verrassend kort dag gemaakt. Deze is vervolgens snel en vakkundig gemonteerd door twee uiterst vriendelijke monteurs, die weinig tekst en uitleg nodig hadden om mijn wensen te realiseren. Van de keurig nette afwerking in de meterkast, tot de "design" kabelgoot, het plaatje klopt helemaal. Ik ben dan ook uitermate tevreden met het eindresultaat!
Robin Diekmann
Goed en vriendelijk contact vooraf, offertes werden snel gemaakt. Goede prijs, levertijd/installatietermijn acceptabel. De installatie ging top. Twee onwijs vriendelijke monteurs hebben alles netjes gemonteerd en achtergelaten. Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren!