A. Stoop
Wat een top product ! Zeer eenvoudig zelf te installeren, geweldig om á la minute een kop thee te maken. Prachtige kraan en we zijn heel blij met de kleur. In ons geval de gun metal. Tijdens de oriëntatie op zeer vriendelijke manier te woord gestaan door team Howat. Kortom ; zeer aanbrengen bevelen
Pieter Coenraad JR
Nu al een tijd de 3in1 kraan in huis , echter kwam er een lek . Filmpjes gemaakt en doorgestuurd zodat deze beoordeeld konden worden. Met als resultaat dat er een nieuwe kraan zou worden opgestuurd.
Kraan vandaag geïnstalleerd en het probleem is opgelost.
Mijn dank aan Mark , die mij verschillende malen te woord heeft gestaan.
Ben zeer tevreden over de Howat 3in1 kraan , en raad deze zeker aan.

Mvg,

P. Coenraad Oisterwijk

PS: de oude kraan is al ingepakt en gaat Maandag met Dpd retour.
Sandra
Geweldige service vragen werden snel en duidelijk beantwoord, echt top maar natuurlijk ook de kraan, die voldoet naar alle verwachtingen. Mooie kraan en de installatie heeft mijn man zelf gedaan alhoewel hij er tegenop zag is het helemaal goed gegaan. Dat scheelt ook weer een hoop geld.
Patricia
Super service! Onze kraan was gaan lekken en was buiten garantie, boiler is gerepareerd. Dat ging heel snel en soepel. Verder is er uitgebreid meegedacht en gezocht naar een goede oplossing! Wij zijn erg blij met onze goed werkende kraan!
Peter Michiels
goeie service , alles mooi ingepakt snel geleverd.
kraan werkt prima en de installatie was erg simpel was binnen een uurtje klaar :-)
Jansen
Toppie!