René
Super goede service ook bij een bestaande kraan in een aangekochte woning.
Ben gewoon enorm goed geholpen en heel erg snel.
Sijtje
Zo blij dat we voor Howat hebben gekozen! De kraan is prachtig en werkt perfect. Installatie ging snel. De straal van de kokend water kraan is perfect: het loopt er rustig uit en spettert niet zoals bij andere kokend water kranen. De klantenservice van Howat verdient een dikke 10! Erg dankbaar dat er speciaal voor ons een aangepaste knop voor de kraan gemaakt kon worden! Ik raad deze kraan bij iedereen aan đŸ˜„
Sylvia Romeling
Snelle levering... goede service.. geweldige kraan... betrouwbaar bedrijf..
Arjan Knol
Super product, een echte upgrade van de nieuwe keuken, er zit een perfecte handleiding bij om het zelf te installeren en de howat zeepdispenser maakt het plaatje compleet.
M. Nieuw
Kwam op tijd aan, vandaag geĂ¯nstalleerd, wat een fantastisch apparaat zeg! Echt fantastisch, in een handomdraai direct de perfecte thee (95 graden voor Earl Grey) wat ik dagelijks vaak drink! Geen waterkokers meer, niet meer wachten! Bezoek? Hoppa. direct thee voorschotelen! Love it!

Kwaliteit van apparaat is echt zeer goed, kinderslot op heet waterkraan is echt zeer solide, alles voelt zeer premium aan. Doet zeker niet onder die van de concurrenten die vaak meer kosten bovendien.
Niels
Snelle levering en een goede klantenservice!