Joris Brink
Fijn om altijd iets lekkers klaar te hebben liggen in de vriezer.
Goede instructies en suggesties. Het eten is erg lekker en mooie verpakking. Goede en nette bezorging. Mooi en vernieuwend concept!
roelof Jansen
de levering van het bestelde was correct perfect diepgevroren verpakt .Komende week een en ander uitproberen , maar de eerste indruk ziet er goed uit !TOP
Peter
Bezorging was echt prima en op tijd, eten viel wat tegen. We hadden Indiaas besteld 3 verschillende soorten kip (allemaal kipfilet helaas) en palak paneer 2x omdat we dat erg lekker vinden maar ook die viel tegen. Kook zelf zeer regelmatig Indiaas maar wilde dit een keer testen. Gebruik zelf nooit filet omdat het bot zoveel smaak heeft en filet vaak erg droog is en dat was deze keer ook. Zelfs de Tandoori klei oven en yoghurt marinade voor de butter chicken maakte hem droog. Blijf het dus toch maar zelf maken. Toch nog wel bedankt.
FM Klaster
Snelle en duidelijke service
Kees Groen
Perfecte verpakking en aflevering. Geweldige kwaliteit. En het persoonlijke en handgeschreven ‘welkom’ berichtje op de pakbon gaf de eerste kennismaking met The Cool Market net dat extra tintje. Chapeau.
R. h. verbeek
Leker eten